Cu fotografia, de la Dorohoi la Botoşani

Cu fotografia, de la Dorohoi la Botoşani

Unul dintre cele mai surprinzătoare proiecte de artă vizuală din Dorohoiul ultimilor ani, "Dorohoiul, în imagini", care a făcut obiectul unei expoziţii găzduită de primăria celui de-al doilea municipiu al judeţului, la zilele acestuia de la începutul lunii octombrie a.c., a atras atenţia şi Clubului fotografilor FOCUS din Botoşani.

La iniţiativa susţinută de fotografii amatori botoşăneni, sâmbătă, 28 octombrie 2017, Clubul fotografilor, în colaborare cu Centrul naţional de promovare turistică din Dorohoi, va expune lucrările acestei expoziţii într-un spaţiu special amenajat, de pe Bulevardul Mihai Eminescu (la intrarea în Parc), începând cu ora 11.

Imaginile surprind în ipostaze inedite şi actualizate, Dorohoiul de azi, fotografiile fiind realizate de Dragoş Buchi, Liviu Colescu, Cosmin Gorgan, Augustin Gheorghiescu, Sergiu Mihoc, Cătălin Puşcaşu, Sorin Ştirbu, Sergiu Tapalagă şi Marius Petrescu.

Remarcăm, aici, faptul că expoziţia fotografică a atras atenţia locuitorilor oraşului Dorohoi, consemnând o prezenţă notabilă a publicului, aşteptările fiind şi din partea botoşănenilor, la cunoaşterea Dorohoiului, prin intermediul imaginii. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
44

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
158

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
730

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...