Concursul Naţional de Creaţie Plastică "De la suflet la suflet, Sfintele Sărbători de Paşti", ediţia a VI-a

Concursul Naţional de Creaţie Plastică "De la suflet la suflet, Sfintele Sărbători de Paşti", ediţia a VI-a
Liceul Tehnologic Special "Ion Pillat" Dorohoi invită copiii să se exprime prin culoare sau diferite creații ale lor, să-și împlinească gândurile și speranțele, călăuziți de lumina învierii Domnului. Concursul se adresează copiilor cu C.E.S. din clasele 0 - VIII, IX - XII, din Școlile speciale și cei integrați în învățământul de masă, dorind să valorifice potențialul creativ, pe măsura puterilor acestora.

Secțiuni: pictură, grafică (desen), colaj, felicitări. Nu se percepe taxă de participare.

Concursul Național "De la suflet la suflet, sfintele sărbători de Paști", ediția a VI -a, propus în Calendarul Activităților Educative Naționale 2016, constituie o ocazie eficientă de valorificare a tradițiilor populare și a obiceiurilor românești și reprezintă un izvor de bucurie și satisfacție care creează copiilor o stare de bună dispoziție favorabilă atât dezvoltării psihice, fizice și estetice.
  
Participarea la ediția anterioară a 137 de școli din 34 de județe și din Republica Moldova, cu implicarea unui număr de 2043 elevi, coordonați de 701 cadre didactice și curiozitatea copiilor de a afla cât mai multe despre obiceiurile și trdițiile de Paști, ne-a mobilizat în organizarea ediției a VI a a concursului.

Scopul concursului: implicarea în activități extrașcolare vizând integrarea și socializarea elevilor cu dizabilități.
Fiecare cadru didactic poate participa cu un număr de maxim 5 lucrări din aceeași secțiune sau 5 lucrări din secțiuni diferite, respectând tema concursului.

Lucrările participante la secțiunile colaj, pictură, grafică(desen), vor fi realizate în format A4(bloc mic de desen), în tehnică la alegere, respectând tematica de concurs.

VEZI REGULAMENTUL DE ORGANIZARE A CONCURSULUI! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O firmă din Botoşani livrează computere Ministerului Apărării

astăzi, 10:40
347

Maguay Computers SRL, Q'Net International și Elsaco Solutions vor furniza Ministerului Apărării 20.640 de calculatoare (stații de lucru) și 3.700 de laptopuri pentru 63,9 milioane de lei, fă...

Botoșăneancă de 40 de ani, moartă din cauza gripei!

astăzi, 10:15
737

Femeia, din mediul rural, a ajuns la spital în urmă cu două săptămâni, în stare gravă, fiind internată inițial în cadrul Secției Boli Contagioase, ulterior fiind transf...

"Uniţi în cuget şi-n simţiri"

astăzi, 10:01
44

Celebrarea Centenarului Unirii debutează şi la Filiala  nr. 2 Griviţa a Bibliotecii Judetene, cu o suită de activităţi organizate în perioada 22- 31 ianuarie și grupate sub gene...