Concursul Naţional de Creaţie Plastică "De la suflet la suflet, Sfintele Sărbători de Paşti", ediţia a VI-a

Concursul Naţional de Creaţie Plastică "De la suflet la suflet, Sfintele Sărbători de Paşti", ediţia a VI-a
Liceul Tehnologic Special "Ion Pillat" Dorohoi invită copiii să se exprime prin culoare sau diferite creații ale lor, să-și împlinească gândurile și speranțele, călăuziți de lumina învierii Domnului. Concursul se adresează copiilor cu C.E.S. din clasele 0 - VIII, IX - XII, din Școlile speciale și cei integrați în învățământul de masă, dorind să valorifice potențialul creativ, pe măsura puterilor acestora.

Secțiuni: pictură, grafică (desen), colaj, felicitări. Nu se percepe taxă de participare.

Concursul Național "De la suflet la suflet, sfintele sărbători de Paști", ediția a VI -a, propus în Calendarul Activităților Educative Naționale 2016, constituie o ocazie eficientă de valorificare a tradițiilor populare și a obiceiurilor românești și reprezintă un izvor de bucurie și satisfacție care creează copiilor o stare de bună dispoziție favorabilă atât dezvoltării psihice, fizice și estetice.
  
Participarea la ediția anterioară a 137 de școli din 34 de județe și din Republica Moldova, cu implicarea unui număr de 2043 elevi, coordonați de 701 cadre didactice și curiozitatea copiilor de a afla cât mai multe despre obiceiurile și trdițiile de Paști, ne-a mobilizat în organizarea ediției a VI a a concursului.

Scopul concursului: implicarea în activități extrașcolare vizând integrarea și socializarea elevilor cu dizabilități.
Fiecare cadru didactic poate participa cu un număr de maxim 5 lucrări din aceeași secțiune sau 5 lucrări din secțiuni diferite, respectând tema concursului.

Lucrările participante la secțiunile colaj, pictură, grafică(desen), vor fi realizate în format A4(bloc mic de desen), în tehnică la alegere, respectând tematica de concurs.

VEZI REGULAMENTUL DE ORGANIZARE A CONCURSULUI! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj - FC Botosani, scor 1-1 în prima etapă a noului sezon din Liga 1!

astăzi, 23:02
41

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, cu FC Botosani, in prima etapa a noului sezon din Liga 1. Clujenii au deschis scorul in minutul 26 prin Paulo Vinicius, cu o lovitura de cap, dar au fo...

Carmen Dan despre scrisoarea politistilor: Sa nu se gandeasca nimeni ca poate face orice in trafic. Nu va fi haos!

astăzi, 19:36
230

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, la Dragasani, ca modificarile din Codul Rutier vor fi adaptate astfel incat sa respecte legea, referindu-se la scrisoarea transmisa de Grupul Poli...

Proiectul prin care poți plăti o amendă rutieră în 15 zile a fost aprobat

astăzi, 18:11
312

Desigur, întreaga știre nu te afectează dacă respecți mereu legea și nu ești pasibil să primești o amendă rutieră. Practic, pentru șoferii corecți, care conduc cu viteza legală și urmea...