Concursul Naţional de Creaţie Plastică "De la suflet la suflet, Sfintele Sărbători de Paşti", ediţia a VI-a

Concursul Naţional de Creaţie Plastică "De la suflet la suflet, Sfintele Sărbători de Paşti", ediţia a VI-a
Liceul Tehnologic Special "Ion Pillat" Dorohoi invită copiii să se exprime prin culoare sau diferite creații ale lor, să-și împlinească gândurile și speranțele, călăuziți de lumina învierii Domnului. Concursul se adresează copiilor cu C.E.S. din clasele 0 - VIII, IX - XII, din Școlile speciale și cei integrați în învățământul de masă, dorind să valorifice potențialul creativ, pe măsura puterilor acestora.

Secțiuni: pictură, grafică (desen), colaj, felicitări. Nu se percepe taxă de participare.

Concursul Național "De la suflet la suflet, sfintele sărbători de Paști", ediția a VI -a, propus în Calendarul Activităților Educative Naționale 2016, constituie o ocazie eficientă de valorificare a tradițiilor populare și a obiceiurilor românești și reprezintă un izvor de bucurie și satisfacție care creează copiilor o stare de bună dispoziție favorabilă atât dezvoltării psihice, fizice și estetice.
  
Participarea la ediția anterioară a 137 de școli din 34 de județe și din Republica Moldova, cu implicarea unui număr de 2043 elevi, coordonați de 701 cadre didactice și curiozitatea copiilor de a afla cât mai multe despre obiceiurile și trdițiile de Paști, ne-a mobilizat în organizarea ediției a VI a a concursului.

Scopul concursului: implicarea în activități extrașcolare vizând integrarea și socializarea elevilor cu dizabilități.
Fiecare cadru didactic poate participa cu un număr de maxim 5 lucrări din aceeași secțiune sau 5 lucrări din secțiuni diferite, respectând tema concursului.

Lucrările participante la secțiunile colaj, pictură, grafică(desen), vor fi realizate în format A4(bloc mic de desen), în tehnică la alegere, respectând tematica de concurs.

VEZI REGULAMENTUL DE ORGANIZARE A CONCURSULUI! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoşănean căutat de poliţie, după ce a dispărut de acasă!

astăzi, 11:34
120

Un bărbat care locuieşte în municipiul Botoşani este de negăsit de mai bine de două săptămâni, familia anunţând dispariţia sa la poliţie.Constantin Baciu, în v&ac...

S-a dat startul lucrărilor la noul spital din municipiul Botoşani - FOTO

astăzi, 11:15
204

Luni s-a dat, oficial, startul construcției noului spital din municipiul Botoşani, constructorul, societatea Victor Construct, demarând lucrările de amplasare a şantierului din curtea Spital...

A ajuns cu mașina în copaci!

astăzi, 10:37
206

Duminică, un bărbat de 26 de ani, din localitatea Şendriceni, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe drumul comunal DC 76 B, de pe raza localităţii Pădureni, pierde controlul asupra dir...