Concurs de remix-uri la melodia "Playing with fire", cu care Ovi concureaza la Eurovision 2010!

Concurs de remix-uri la melodia "Playing with fire", cu care Ovi concureaza la Eurovision 2010!

 OVIDIU CERNAUTEANU si PAULA SELING  

FUNDATIA PHOENIX si casa de productie norvegiana DA WORKS anunta, printr-un comunicat remis redactiei noastre, lansarea unui concurs de remix-uri la piesa "Playing with fire", cu care concureaza la EUROVISION duetul PAULA SELING & OVI.

Piesa, compusa de Ovi(diu) Cernauteanu si orchestrata de Simen Eriksud, un producator foarte in trend in peisajul muzical scandinav, se afla deja in difuzare in Norvegia, pe mai multe canale audio, inclusiv pe postul de radio national.

Remix-ul/remix-urile selectionat/e vor intra pe discul produs de DA WORKS si distribuit in toata Europa de WARNER MUSIC, avand toate sansele sa intre in playlist-urile din tarile scandinave, iar DJ-ul respectiv va fi promovat de Fundatia Phoenix.

In situatia in care PAULA SELING si OVI vor castiga selectia nationala si vor ajunge sa reprezinte Romania in finala europeana, este foarte posibil ca realizatorul remix-ului castigator sa fie invitat sa faca parte din echipa care se va deplasa la Oslo.

Persoanele interesate sa concureze vor putea primi track-urile originale ale piesei dupa ce vor expedia un c/v convingator la adresa de email office@phoenix.ro.

 

Paul Nanca
Fundatia Culturala Phoenix

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Ierarh Teotim, Episcopul Tomisului; Sfântul Cuvios Teodor Trihina

astăzi, 08:14
4

Sfântul Teotim a trăit pe vremea împăratului Teodosie cel Mare (378-395) în Sciţia Mică sau Dobrogea de astăzi şi era Episcop al Tomisului. El se bucura de atâta cinste &...

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1328

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
354

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...