Concurs de creaţie pentru elevi, la Botoşani

Concurs de creaţie pentru elevi, la Botoşani
Fundaţia "Solidaritate şi Speranţă" (FSS) - filiala Botoşani lansează concursul de creaţie pentru elevi "Familia mea". Acesta se adresează elevilor din unităţile de învăţământ din municipiul Botoşani, cu vârsta cuprinsă între 7 şi 18 ani, pe trei categorii de vârstă: ciclul primar, ciclul gimnazial şi ciclul liceal şi profesional.

Elevii se pot înscrie la concurs cu o lucrare pentru fiecare dintre secţiunile: creaţie literară - poezie, creaţie literară - eseu, creaţie plastică - culoare şi creaţie plastică - grafică. Lucrările vor fi depuse la Protopopiatul Botoşani (str. Arhimandrit Marchian nr. 8, telefon 0231.512.978), în zilele lucrătoare între orele 8:00-15:30, până vineri, 23 mai 2014, ora 15:30. Concursul face parte din proiectul "Familia mea. Campanie de sensibilizare a elevilor botoşăneni", derulat de Fundaţia "Solidaritate şi Speranţă" - filiala Botoşani, în parteneriat cu Asociaţia Tineretul Ortodox Român (ATOR) - filiala Botoşani, Şcoala Gimnazială numărul 7 din Botoşani, Şcoala Gimnazială numărul 10 din Botoşani şi Şcoala Gimnazială numărul 11 din Botoşani.

"Proiectul urmăreşte creşterea gradului de informare a elevilor privind componenţa şi drepturile familiei garantate prin lege, dezvoltarea reflecţiei personale a elevilor asupra importanţei familiei în propria lor devenire, precum şi a unei atitudini civice de apărare a valorilor tradiţionale ale familiei, dar şi intensificarea relaţiilor de parteneriat dintre instituţiile de învăţământ şi FSS - filiala Botoşani. Proiectul este finanţat, în proporţie de 90%, de Consiliul Local Botoşani şi Primăria Municipiului Botoşani", a spus pentru Ziarul Lumina Dorina Raţă, asistent social în cadrul Protopopiatului Botoşani, care a menţionat că premierea lucrărilor va avea loc în preajma Zilei Internaţionale a Copilului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

#șîeu - Ștefan Mandachi: "Aud c-aș fi vreun spion, agent 007, James Bond. A început o campanie de denigrare a familiei mele​"

astăzi, 11:07
413

Omul de afaceri Ștefan Mandachi, care a reuşit să mobilizeze mii de oameni din toată țara într-un protest fără precedent pentru construirea de autostrăzi, demontează acuzațiile că ar ...

Meningita, simptome și tratament. De ce este esențial să mergi la medic de la primele semne!

astăzi, 10:32
125

Meningita este o inflamație a membranelor (meningelor) care înconjoară creierul și măduva spinării. Medicii atrag atenția că meningita virală este mai puțin severă decât cea bact...

Patru ani de la tragicul accident în care a sfârșit ambulanțierul Constantin Brânzilă: "Procesul stagnează, iar vinovatul circulă liber!"

astăzi, 10:10
369

În urmă cu patru ani, în seara zilei de 19 martie, Constantin Brânzilă era de serviciu pe ambulanță și transporta la Iași o fată de 17 ani, care avea nevoie de dializă. Când a ajuns în in...