Concert de Crăciun: Colinde, muzică, teatru cu Liceul de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani

Concert de Crăciun: Colinde, muzică, teatru cu Liceul de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani
Duminică, 14 decembrie, la ora 18.00, artiştii mari şi mici de la Liceul de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani vă invită la un Concert de Crăciun, pentru a primi colinda de suflet şi bucuria Naşterii Domnului.
 
Crăciunul nu este o perioadă, nici un sezon, ci o stare de spirit. De Crăciun totul este posibil... Crăciunul înseamnă magie, împlinire, bucurie şi vis.

Crăciunul a străbătut timpurile ca fiind Noaptea când Domnul coboară între noi. Este Noaptea în care totul devine lumină, culoare şi speranţă. Când totul este frumos, avem puterea de a dori binele celui de lângă noi, răbdarea de a ne bucura de fericirea celorlalţi, credinţa într-o lume mai bună, albul zăpezii, verdele bradului, lumina din ochii tuturor celor care trec pe lângă noi. Avem o lume întreagă la picioarele sufletului. Aceasta este adevărata putere a Omului pe pământ. Să se poată bucura de miracolul vieţii în fiecare zi.

Crăciunul are vibraţia purităţii, de aici şi forţa cu care ne intră în case şi în suflet, curăţindu-ne de toate cele rele. Uităm multe în viaţă, dar nu uităm niciodată Crăciunul copilăriei.

V-aţi întrebat vreodată de ce? Pentru că acum avem poveştile, colindele şi zăpada de care se leagă toate jocurile începuturilor. Acum învăţăm să fim mai buni, învăţăm să iubim şi să iertăm. Şi colindăm.

Colindele de Crăciun sunt  o călătorie din suflet către suflet. Ca efect terapeutic, echivalează cu o rugăciune. Şi, ca orice rugăciune, se asimilează în structura fiinţei până când, chiar fără să fim conştienţi de asta, cântecul lor se desfăşoară de la sine, ca şi respiraţia. De Crăciun respirăm imitând respiraţia dintâi a Domnului nostru Iisus Hristos.

Cadrele didactice şi elevii Liceului de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani vă aşteaptă cu drag duminică, 14 decembrie 2014, ora 18.00, la Casa Sindicatelor, să vă colinde cu sufletul pentru un nou început, pentru că orice Crăciun reprezintă miracolul întâlnirii cu copilul din noi. Este ceva atât de real, atât de încărcat cu enorm de multa realitate, încât seamănă cu o poveste.

Vor colinda Corul "George Holcă" al claselor V-VIII (dirijor Jeniţa Tănase), Alexandru Balan, Silviu Murariu, Sebastian Antoneac, Alexandra Brai, Alin Chelărescu şi Jeffery Maxim, Larisa Ailoaei, Corul "Anima Musicae" al claselor IX-XII (dirijor Laurenţiu Palade), Claudiu Antonesei, Eduard Robert Ursache, Sandu Eduard şi Vlad Ungureanu, Trupa Trio Band, Mara Bucşinescu şi Alexandra Costin, Gabriel Cojocaru.

O poveste pe care ei o vor spune pe scenă pentru ca fiecare dintre cei prezenţi să regăsească farmecul şi inocenţa Crăciunului copilăriei.
 

VEZI AICI PROGRAMUL CONCERTULUI DE CRACIUN!
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ultimatum pentru Golofca. Anunțul făcut de Becali după derby-ul cu Dinamo

astăzi, 11:25
187

Finanțatorul roș-albaștrilor i-a dat ultimatum lui Golofca și a anunțat că acesta va mai avea 3-4 meciuri la dispoziție să demonstreze că are valoare să evolueze pentru FCSB.”Cum s...

Restaurant KFC, pregătit pentru deschidere la Botoşani!

astăzi, 10:41
3626

De ani de zile se vorbeşte despre aducerea la Botoşani a unor reprezentanţe aparţinând lanţurilor de restaurante binecunoscute la nivel mondial. S-a vorbit despre deschiderea unor restauran...

S-a primit expertiza în cazul exploziei de pe strada Primăverii! Ce se întâmplă cu locatarii!

astăzi, 10:22
2194

Reprezentanții municipalității au primit, în cursul zilei de luni, raportul de expertiză de la specialistul din Iași, iar marți dimineață primarul Cătălin Flutur, viceprimarul Cosmin A...