CLIPUL ZILEI - Impresionanta poveste a unui vis implinit! - VIDEO

CLIPUL ZILEI - Impresionanta poveste a unui vis implinit! - VIDEO

 ANDRE RIEU  

Pentru Olanda si pentru multe alte tari numele lui André Rieu inseamna o poveste. O poveste adevarata! André Rieu a visat sa faca muzica clasica accessibila pentru un public cat mai larg, sa aduca bucurie si celor care cred ca nu pot accede la un nivel ridicat, impus de atat de pretentioasa muzica clasica!

Tanar absolvent al conservatorului din Bruxelles, a hotarat sa infiinteze orchestra "Johan Strauss" in anul 1987, insa, in afara de cateva turnee si spectacole ocazionale, nu a reusit mare lucru.

In 1994 se intampla minunea: orchestra "Johan Strauss" lanseaza albumul "Strauss&Co", care declanseaza o adevarata nebunie in randul iubitorilor de muzica din Olanda.

Piesa "The Second Waltz" ( Waltz No. 2 from Jazz Suite No. 2 by Dmitry Shostakovich) a urcat repede pe primul loc in topul 100 al hiturilor, unde ramane un an intreg, pe primele 10 locuri in preferintele muzicale ale melomanilor din lumea intreaga.

Muzica lui André Rieu inseamna bucuria muzicii, concertele lui sunt fantastice! Andre Rieu este considerat Regele Valsului, aducand muzica clasica in mijlocul oamenilor simpli!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
63

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
703

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....

Razii cu mascați în trei zone ”fierbinți” din Botoșani, au fost instituite și filtre rutiere!

astăzi, 09:47
121

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi au acționa...