CLAUDIA RUSU: Experienţa acumulată la Eurovision Junior ne face să ne dorim mai mult

CLAUDIA RUSU: Experienţa acumulată la Eurovision Junior ne face să ne dorim mai mult

 Claudia Rusu, alaturi de colegii sai de la Cheia Sol  

Claudia Rusu mulţumeşte tuturor botoşănenilor care au votat sâmbătă piesa Doar noi cu care a participat la selecţia naţională a concursului Eurovision Junior, transmisă în direct de TVR1.

Susţinerea de care a avut parte Claudia din partea publicului a făcut ca piesa să se claseze spre mijlocul clasamentului final. Aceasta, coroborat cu punctul obţinut de la juriu îi dă încredere botoşănencei pentru care Eurovision Junior a fost primul mare concurs muzical important la care a luat parte.

"Mulţumesc tuturor botoşănenilor care m-au votat, dar şi juriului de specialitate care a remarcat piesa mea. A fost o competiţie grea, cu concurenţi care au prezentat piese bune. Experienţa acumulată ne face să ne dorim mai mult, astfel încât Botoşaniul să fie reprezentat din ce în ce mai bine. Am muncit mult pentru acest concurs şi consider că ne-am clasat pe un loc bun în final", a declarat Claudia Rusu.

Botoşaniul nu a fost reprezentat sâmbătă doar de Claudia Rusu la acest spectacol. Pe lângă participarea în concurs a Claudiei, au mai cântat într-un recital dedicat copiilor cu cele mai multe premii obţinute la festivalurile muzicale, alţi 2 botoşăneni la fel de talentaţi, respectiv Viviana Sposub şi Bogdan Bidaşcă.

Viviana a făcut parte din grupul de copii care a acompaniat-o pe Claudia în concurs şi, tot ea, a fost cea care i-a dat o mână de ajutor, la partea de coregrafie, colegului de grup, Bogdan Bidaşcă reuşind împreună un frumos show la piesa "SOS m-am îndrăgostit".

Viviana a prezentat de asemenea în aceeaşi seară şi piesa "Roz", care s-a clasat prima sub linie la preselecţiile acestui concurs.

Copiii de la grupul Cheia Sol mulţumesc tuturor celor care i-au sprijinit în promovarea piesei "Doar noi" pe tot parcursul pregătirilor pentru acest important eveniment.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Armata a reușit să ocupe doar jumătate dintre locurile scoase la concurs: Proba fizică, cea mai dificilă!

astăzi, 08:35
14

Ministerul Apărării Naționale a publicat datele primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an și 60% dintre posturile scoase la concu...

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
231

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
523

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...