Ceremonie militară la dezvelirea bustului col. Victor Tomoroveanu, în prezența strănepoatei eroului din Primul Război Mondial!

La eveniment va participa prof.univ.dr. Magda Teodorescu, strănepoata col. Tomoroveanu. Bustul a fost realizat cu fonduri din bugetul local al municipiului Botoşani.

Ceremonie militară la dezvelirea bustului col. Victor Tomoroveanu, în prezența strănepoatei eroului din Primul Război Mondial!

La iniţiativa Asociaţiei Cultul Eroilor "Regina Maria", filiala Botoşani, prefectul judeţului, Dan Şlincu, a aprobat organizarea unei Ceremonii militare de dezvelire a bustului Col. Victor Tomoroveanu, informează Cancelaria Prefectului.

Evenimentul va avea loc în data de 19 decembrie, începând cu ora 12:00, şi va cuprinde prezentarea onorului militar, intonarea Imnului de stat, prezentarea, de către col. Gheorghe Timofte, preşedintele Asociaţiei Cultul Eroilor, a semnificaţiei evenimentului şi a biografiei col. Tomoroveanu dar şi depuneri de coroane. 

La eveniment va participa prof.univ.dr. Magda Teodorescu, strănepoata col. Tomoroveanu. Bustul a fost realizat cu fonduri din bugetul local al municipiului Botoşani, informează Cancelaria Prefectului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
130

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
231

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
356

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...