Ce notă a primit managerul Filarmonicii Botoşani la evaluarea activităţii manageriale!

Ce notă a primit managerul Filarmonicii Botoşani la evaluarea activităţii manageriale!

Evaluarea activităţii manageriale a directorului de la Filarmonica Botoşani a ajuns la final, iar în şedinţa ordinară de săptămâna viitoare consilierii locali vor aproba rezultatul acestei evaluări.

Mihai Sîrbu a obţinut la evaluarea activităţii manageriale din perioada 2014-2017 nota 10.00, iar recomandarea membrilor comisiei de evaluare este de continuare a managementului şi depunerea unui nou proiect de management, pe o durată de cinci ani.

Din comisia de evaluare au făcut parte Concert-maestru Meda Elena Stanciu, manager Filarmonica “Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea, profesorul şi dirijorul Corneliu Irimia, manager la Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti, timp de 20 de ani, până în 2014, şi consilierul local Vasile Chiru.

Evaluarea managementului a constat în analiza raportului de activitate depus de Mihai Sîrbu şi susţinerea acestui raport în cadrul unui interviu.

Noul proiect de management ce va fi depus de managerul Filarmonicii Botoşani va fi analizat şi notat de o comisie de specialişti şi reprezentanţi ai Consiliului Local şi va constitui baza încheierii unui nou contract.

 

 

Spune-ne opinia ta