Câștigătorii concursului Power to the Poster

Câștigătorii concursului Power to the Poster

Designerii și ONG-iștii au răspuns provocării de a-și înscrie un afiș în competiția Power to the Poster, pentru cel mai bun afiș activist.

Concursul s-a încheiat pe 25 august și au fost selectate 20 cele mai originale și creative idei, care militează pentru schimbare.

Câștigători sunt:

1. Loredana_Bulgaru: O altfel de surpriză
2. Rosu-Gutman Daniel: Car cu boi    
3. DEDA: Immigration    
4. FDSC: Tu vrei revoluție
5. Fundatia Motivation Romania: Break Isolation Spin the Wheels
​6. ​Gala Societatii Civile: Binele o duce rău în România
​7. ​Caritas: Aprinde o stea pentru comunitatea ta, fii solidar cu cei aflați în dificultate!
​8. ​Fundatia Extra Art: Aprinde imaginația
​9. ​Fundatia Noi Orizonturi: In fiecare ghiozdan se ascunde un costum de super-erou
​10. ​Asociatia Mai Bine: Voluntar pentru Mai Bine
​11. ​Olga Popescu: Find Your Purpose    
​12. ​Creatipics: Natura mea nu e mall
​13. ​CARUSEL: Credem în solidaritate. Ziua Mondială Sida.
​14. ​Asociatia FRONT: Marșul Parașutelor
​15. ​Asociația ACCEPT: Luna istoriei LGBT 2016    
​16. ​Aura Barboi: Dare to be Different
​17. ​Centrul pentru Inovare Publică: Căutăm cetățeni mai responsabili
​18. ​Cosmin Pop: Artivism Rabbit
​19. ​George Vasiliu: De prin cămine
​20. ​Asociația Română Anti-SIDA: O căciuliță pentru linistea dumneavoastră

Afișele finaliste sunt încărcate pe site-ul www.a4activism.ro.

Proiectul A4Activism se adresează organizațiilor neguvernamentale și designerilor cu scopul de a crea o punte între artele vizuale și cauzele pentru care militează ONG-urile din România. Scopul său este să crească standardele vizuale ale campaniilor din societatea civilă.

Câștigătorii sunt fi premiați în mod egal după cum urmează:

 1. Un workshop la alegere între branding – coordonat de Agenția Creionetica, design grafic – coordonat de Artivist și design de obiect – coordonat de Asociația D’Avent.
 2. Expunerea celor 20 de afișe în cadrul evenimentului final de pe 30 septembrie, alături de afișe ale campaniilor internaționale, începând cu primul ONG și până astăzi.
 3. Includerea afișelor în albumul A4Activism, care va prezenta o scurtă istorie vizuală a organizațiilor societății civile.
 4. Fiecare câștigător va primi un album A4Activism, dintr-o ediție specială, realizată pe suport reciclat și cu o copertă lucrată manual.
 5. O sedință de consultanță oferită de Agenția Creionetica care va rezulta cu o evaluare privind comunicarea organizației/artistului în mediul online.

Concursul Power to the Poster face parte din proiectul A4Activism inițiat de Agenția Creionetica, în parteneriat cu Artivist și D’Avent și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Român.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării. (Comunicat de presa)

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Vezi alte știri

Constipatia poate indica o afectiune mai grava?

astăzi, 18:17
495

Constipatia este caracterizata prin defecatii rare sau dificile si scaune tari sau uscate la intervale de 3-4 zile in decursul unei saptamani.Adesea, scaunele tari sunt rezultatul absorbtiei in ex...

Grupuri de manifestanti din tara au ajuns la Bucuresti pentru a participa la protest!

astăzi, 17:23
212

Numeroase grupuri de manifestanti din tara au ajuns sambata la Bucuresti pentru a participa la protestul "Romania spune nu coruptiei. Toti pentru justitie", programat incepand cu ora 18:00 i...

CAS 2018 și formularul 600: Poți ajunge să datorezi la stat mult mai mulți bani decât ai încasat din activități independente

astăzi, 14:55
433

Depunerea formularului 600 pentru persoanele fizice autorizate (PFA) și ceilalți contribuabili ce au obținut venituri din activități independente peste un anumit plafon în 2017 este unul di...