Carnaval la Arlechin!

Carnaval la Arlechin!
Pe 14 februarie debuteaza Festivalul Judetean de Divertisment pentru Copii si Tineri "Carnaval la Arlechin", ediţia a II a, Botosani, 14 - 24.02.2010.

Teatru de revistă, paradă de costume, recitaluri muzical - coregrafice, pantomimă, măşti, personaje  din lumea basmului şi a filmelor, toate acestea vor fi prezente in cadrul Festivalului Judetean de Divertisment pentru Copii si Tineri "Carnaval la Arlechin", eveniment care va fi organizat de catre Societatea Cultural Artistica "Arlechin" Botosani si Palatul Copiilor Botosani, începand cu data de 14 februarie 2010, de Valentine’S Day, si se va termina în data de 24 februarie 2010, de Dragobete.

Aceasta editie "Carnaval la Arlechin" va îmbraca forma unor spectacole de revistă, care se vor desfasura zilnic, începand cu ora 16.00, în următoarele locaţiii:

- în Sala de Spectacol a Caselor de Cultura din: Dorohoi, Saveni, Darabani, Trusesti, Bucecea
- în Sala de Festivităţi de la Palatul Copiilor Botosani
- Sala Studio a Casei Tineretului Botosani

Manifestarile care se vor desfasura in Botosani si Dorohoi vor fi transmise in direct pe internet, de www.live.botosani.ro!

Promotorii acestui proiect cultural sunt Societatea Cultural Artistica "Arlechin" Botosani, Palatul Copiilor Botosani, Inspectoratul Scolar Judetean Botosani, Asociatia Mugurelul Dorohoi, Directia Judeteana de Tineret Botosani, Asociatia Judeteana a Organizatorilor de Evenimente din Botosani si Fundatia Judeteana pentru Tineret Botosani, alături de preşcolarii, elevii si tinerii de la gradiniţele, şcolile si ONG-urile Culturale din judetul Botosani.

Coordonatori festival: Ludvic Schibinschi, Flavius Alin Damean, Maria Achirei, Marcel Dupu,
Paul Mihai Ciprian, Mihaela Hutanu, Chita Veruta, Aurelia Ciura, Catalina Roman, Zîna Andronic, Laura Lau, Relu Oneaga, Andrei Cicioc, Murariu Valuta, Mihalache Alexandru, Miluţa Jîjîie,Simona Budai Ungureanu, Gheorghe Enachescu.


Pentru detalii festival:
Tel: 0741.510849
tel/fax: 0231.584107
e-mail: arlechinbtro@yahoo.com
site: www.arlechin.ning.com

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
116

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
73

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
73

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...