Bucurie mare în familia "Comorile Luncii"

Bucurie mare în familia "Comorile Luncii"
În ultimii ani, ansamblul "Comorile Luncii" a devenit o prezenţă tot mai apreciată pe scenele festivalurilor folclorice din România. Stau dovadă premiile obţinute, care fac cinste atât comunei cât şi judeţului.

O încununare a acestor premii o reprezintă trofeul obţinut la Festivalul Naţional de Interpretare a Cântecului şi Dansului Popular "Cântec, joc şi voie bună la Negreşti în bătătură", ediţia a IV-a.

Desfăşurat în perioada 20-21 octombrie 2012, la Negreşti – Vaslui, festivalul a fost organizat de Asociaţia Cultural-Educativă "Obârşii Negreştene", Consiliul Judeţean Vaslui, Consiliul Local şi Primăria oraşului Negreşti, Radio Iaşi.

Evoluţia impecabilă a ansamblului nostru a impresionat juriul festivalului, format din specialişti în domeniu de înaltă clasă: dirijorul Nicolae Balan, coregraful Ion Ilascu, directorul Casei de Cultura Iveşti, George Forcos Palade, interpreta de muzica populară Lili Ciortan - membri şi Laurenţiu Ursache, realizator emisiuni Radio România Iaşi, în calitate de preşedinte.

Pasiunea pentru folclor şi talentul uimitor al membrilor ansamblului s-au împletit armonios cu profesionalismul profesorului coregraf Ionel Petrişoru, dar şi cu perseverenţa şi seriozitatea doamnei profesor Elena Tanasă, care le este mereu alături. (consilierul educativ prof. Licuţa Elvădeanu )
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbatul care şi-a omorât fetiţa de 5 ani, dus la audieri! Detalii cutremurătoare! FOTO

astăzi, 18:31
4291

Botoşăneanul care a comis oribila faptă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost adus duminică la amiază la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru audieri. Nu...

Negoiță a luat o decizie importantă înaintea meciului cu FC Botoșani

astăzi, 09:47
548

Patronului dinamovist i-a trecut supărarea după meciul câștigat cu Juventus București, scor 3-0, iar vineri le-a virat salariile fotbaliștilor lui Miriuță.Conform surselor GSP, Negoi...

CUMPLIT! Fetiță de 5 ani, înjunghiată mortal de propriul tată! FOTO

astăzi, 09:20
17078

O copilă de 5 ani, din satul Vânători, comuna Gorbănești, județul Botoșani, și-a sfârșit zilele fiind ucisă de propriul părinte. S-a întâmplat în noaptea d...