Bucurie mare în familia "Comorile Luncii"

Bucurie mare în familia "Comorile Luncii"
În ultimii ani, ansamblul "Comorile Luncii" a devenit o prezenţă tot mai apreciată pe scenele festivalurilor folclorice din România. Stau dovadă premiile obţinute, care fac cinste atât comunei cât şi judeţului.

O încununare a acestor premii o reprezintă trofeul obţinut la Festivalul Naţional de Interpretare a Cântecului şi Dansului Popular "Cântec, joc şi voie bună la Negreşti în bătătură", ediţia a IV-a.

Desfăşurat în perioada 20-21 octombrie 2012, la Negreşti – Vaslui, festivalul a fost organizat de Asociaţia Cultural-Educativă "Obârşii Negreştene", Consiliul Judeţean Vaslui, Consiliul Local şi Primăria oraşului Negreşti, Radio Iaşi.

Evoluţia impecabilă a ansamblului nostru a impresionat juriul festivalului, format din specialişti în domeniu de înaltă clasă: dirijorul Nicolae Balan, coregraful Ion Ilascu, directorul Casei de Cultura Iveşti, George Forcos Palade, interpreta de muzica populară Lili Ciortan - membri şi Laurenţiu Ursache, realizator emisiuni Radio România Iaşi, în calitate de preşedinte.

Pasiunea pentru folclor şi talentul uimitor al membrilor ansamblului s-au împletit armonios cu profesionalismul profesorului coregraf Ionel Petrişoru, dar şi cu perseverenţa şi seriozitatea doamnei profesor Elena Tanasă, care le este mereu alături. (consilierul educativ prof. Licuţa Elvădeanu )
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Problema străzilor pline de noroi, discutată de şefii din Primărie şi reprezentanţii Nova Apaserv

astăzi, 12:25
60

Viceprimarul Marian Murariu le-a spus participanţilor la şedinţă că sesizările din partea cetăţenilor se referă la străzi unde s-a intervenit prin proiectul de modernizare a reţelei de...

Noi consilieri judeţeni numiţi în cadrul Consiliului Judeţean

astăzi, 12:23
69

Ada Macovei, fost inspector general şcolar la IŞJ, i-a luat locul lui Ion Diaconu cel care a decis să se stabilească în Bucureşti şi va activa în cadrul filialei PNL Sector 1. ...

Care este starea elevului transferat la Iași, după o bătaie în școală!

astăzi, 12:12
99

Băiatul, în varsta de 17 ani, a fost transportat ieri după-amiază la Spitalul Clinic de Urgenta "Prof. Dr. Nicolae Oblu" din Iasi, după o altercație violentă ...