BRUNO, la Cinematograful Unirea Botosani - VIDEO

BRUNO, la Cinematograful Unirea Botosani - VIDEO
La Cinematograful Unirea puteti urmari, incepand de astazi si pana pe 24 decembrie, filmul "Bruno", premiera in Romania, regia Larry Charles, cu Sacha Baron Cohen.

După Borat, Sacha Baron Cohen se întoarce pe marile ecrane cu un nou personaj incendiar: BRUNO. Mult mai scandalos şi obscen, de-a dreptul şocant şi incredibil de amuzant, BRUNO este un fashion reporter gay care şi-a propus să ajungă "cel mai celebru austriac de la Hitler incoace".

Auto-proclamat "vocea televiziunii tinerilor austrieci", BRUNO este gazda faimoasei emisiunii tv FUNKYZEIT. Obişnuit cu celebritatea, BRUNO cunoaşte responsabilităţile pe care le are o vedetă faţă de fanii săi, motiv pentru care nu lipseşte de la prezentările de modă, tratamentele faciale şi şedintele de epilare.

Totul până în momentul în care a aflat că emisiunea sa a fost scoasă din grila de programe. Singur şi trist, BRUNO realizează că este până la urmă un luptător şi se decide să cunoască faima la ea acasă, adică la Hollywood.

Ajutat de Lutz, fostul asistent al asistentului său de la Funkyzeit, BRUNO este acum gata să facă orice pentru a cunoaşte celebritatea mondială! Cum ajunge BRUNO să fie prieten cu BONO, STING şi SNOOP DOG, poţi afla numai din 31 iulie pe marile ecrane, odată cu lansarea celui mai tare documentar de la "Lion King" încoace.

BRUNO, cu siguranţă cea mai scandaloasă comedie de la Borat!

 

ORE DE SPECTACOL 11.00, 13.00, 15.00, 17.00, 19.00 SAMBATA SI ORA 22.00

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
42

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
310

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
334

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...