Botosaneni invitati la ONGFest!

Organizatia Renaşterea Botoşăneană este invitata la ONGFest, eveniment ce va fi organizat in Bucuresti de catre Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, in perioada 7 – 9 mai, 2010.

ONGFest este considerat cel mai important eveniment al societatii civile romanesti, o oportunitate de a aduce organizatiile neguvernamentale in atentia publicului larg.

Printre partenerii in organizarea acestui eveniment se afla si Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale, prin programul european "Tineret in Actiune" (www.tinact.ro).

Aceasta Agentie Nationala invita la ONGFest 30 de organizatii din toata tara pentru a prezenta exemple de buna practica in urma implementarii cu success a unor proiecte finantate prin  Programul "Tineret in Actiune", al Comisiei Europene, in 2009.

In acest context, Asociatia noastra a fost invitata pentru a prezenta proiectul de schimb multilateral de tineret intitulat: "Digital Global Village", care a adunat la Botosani, in iulie 2009, in jurul temelor: Media si Comunicatiile / Informarea Tinerilor, tineri din 8 tari diferite.

In cadrul proiectului, tinerii participanti au realizat in Botosani fotografii, video si interviuri pe mai multe teme de interes.

Asociatia noastra va fi reprezentata la ONGFest de catre Nanea Nicolaie Claudiu, presedinte, si Gavrilă Alexandra, voluntara in cadrul organizatiei.

Nicolaie Claudiu NANEA,
presedinte Renasterea Botoşăneană


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
3

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
8

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Ierarh Teotim, Episcopul Tomisului; Sfântul Cuvios Teodor Trihina

astăzi, 08:14
23

Sfântul Teotim a trăit pe vremea împăratului Teodosie cel Mare (378-395) în Sciţia Mică sau Dobrogea de astăzi şi era Episcop al Tomisului. El se bucura de atâta cinste &...