Botoşănence premiate de prefect pentru performanţă în Limbi clasice

Botoşănence premiate de prefect pentru performanţă în Limbi clasice
 Prefectul Costică Macaleţi a participat în această dimineaţă la premierea olimpicilor la Limbi clasice.

Eveniment venit să încheie cele trei zile de olimpiadă naţională, decernarea premiilor a umplut sala mare a Teatrului Mihai Eminescu. Cei peste 200 de copii, alături de profesorii însoţitori, au avut parte şi în acest an de o competiţie dificilă, Comisia Centrală a Olimpiadei fiind nevoită să dea anumite premii pentru câte două lucrări, acestea fiind imposibil de departajat.
  
"Sper să plecaţi de la noi cu amintiri frumoase şi, ori de câte ori paşii vă mai aduc în nordul Moldovei, vă mai aşteptăm la Botoşani. Daţi-mi voie să fac o reverenţă în faţa performanţelor dumneavoastră, premiate astăzi aici. Felicit organizatorii şi sponsorii pentru modul în care s-au mobilizat, astfel încât să ofere condiţii cât mai bune şi momente cât mai frumoase", a declarat prefectul Costică Macaleţi.

Chiar dacă, din cauza programului, reprezentantul Guvernului nu a putut participa la întreaga festivitate, prefectului i s-a solicitat să ofere premiile pentru două olimpice botoşănence provenind de la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga" şi Colegiul Naţional "A.T.Laurian".
 
Olimpicii au beneficiat de premii constând în cărţi dar şi în sume de bani, iar cele mai importante, poate, sunt diplomele semnate de Ministrul Educaţiei, documente care contează pentru admiterea în facultate, în ţară sau în străinătate. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
903

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
278

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
237

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...