Aurel Moldoveanu vă colindă-n astă seară! - Eveniment transmis în direct pe Live Botoşani!

Aurel Moldoveanu vă colindă-n astă seară! - Eveniment transmis în direct pe Live Botoşani!
Recitalul de colinde şi cântece de iarnă compuse de cantautorul Aurel Moldoveanu va putea fi vizionat în direct pe internet.

Live.Botosani.Ro vă oferă prilejul de a va bucura de atmosfera magică din seara de vineri, 23 decembrie, începând cu ora 19.00, cand la Tex Café Lounge, din Botosani, Aurel Moldoveanu işi va lansa albumul "Cântec de Crăciun".

În deschidere vor colinda Trupa ICARUS (din cadrul Asociaţiei culturale Vis de Artist) şi Daniela Bejinariu.

Astfel botoşănenii, dar şi românii de pretutindeni vor putea fi conectaţi la atmosfera magică din seara de 23 decembrie, începând cu ora 19.00.

Turneul naţional de colinde Decembrie 2011 – AUREL MOLDOVEANU include şi oraşul Botoşani, graţie dorinţei şi efortului prietenilor lui din frumoasa noastră aşezare moldavă. Lansarea albumului "Cântec de Crăciun" va fi urmată de o sesiune de autografe, seara încheindu-se cu ciocnirea unei cupe de şampanie.

Eveniment recomandat de City-Net Digital.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administratia Bazinală de Apă Siret, despre alimentarea cu apă a municipiului Botoșani: "Operatorul de apă SC Nova Apa Serv Botoșani a fost informat asupra începerii manevrelor!"

astăzi, 15:51
362

Față de disfuncționalitățile apărute în alimentarea cu apă a municipiului Botoșani, precum și a altor localități din județ, în vederea informării corecte și complete a popula...

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
835

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
63

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...