Ateneul Tatarasi Iasi pe scena Teatrului Mihai Eminescu

Ateneul Tatarasi Iasi pe scena Teatrului Mihai Eminescu
Ateneul Tătăraşi din Iaşi prezintă vineri, 27 noiembrie 2009, ora 18.00, pe scena Teatrului Mihai Eminescu Botosani, spectacolul cu piesa de teatru "În container", de Constantin Cheianu, în regia lui Radu Ghilaş.

"Acest spectacol este povestea simplă a unor oameni care aflaţi într-o situaţie limită renunţă la orice urmă de moralitate pentru a-şi salva viaţa. Este o călătorie care are ca principale destinaţii umilinţa, trădarea şi minciuna, o călătorie la finalul căreia se moare oricum, dacă nu fizic, sigur sufleteşte". (regizor Radu Ghilaş).

Din distribuţie fac parte actorii: Alin Popovici (Igor), Sergiu Morar (Sergiu), Toma Morar (Viorel), Andrei Onofrei (Donatas), Andreea Stafie (Mama), Alexandru Arnăutu (Ion).

Muzica live este asigurată de către formaţia rock "Legend" din Iaşi, avându-i în componenţă pe: Eduard Jereghi (chitară), Dan Alexandru Cuciureanu (bass), Marius Vitel (tobe) şi Ionuţ Irimiea (clape).

Spectacolul este o producţie a Ateneului Tătăraşi Iaşi, realizat cu sprijinul Universităţii de Arte "George Enescu" din Iaşi şi Centrului Cultural German Iaşi.

Preţul biletului este de 12 lei, 6 lei reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari, pe baza documentelor care certifică această calitate.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
14

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
26

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
53

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...