ASTAZI: Gala fulgilor de nea, un spectacol cu Grupul Cheia Sol

ASTAZI: Gala fulgilor de nea, un spectacol cu Grupul Cheia Sol
Membrii grupului Cheia Sol încheie anul 2014 cu un spectacol de gală care va avea loc, sambata dupa-amiaza, incepand cu ora 17:00, la Grand Irish Pub.

Pentru copiii și adolescenții din grupul Cheia Sol anul care se încheie în curând a fost unul cu adevărat performant. Au obținut premii la festivalurile naționale șiinternaționale, au făcut senzație la emisiuni tv de talente, s-au bucuratde nenumărate aprecieri, în câteva cuvinte, a fost anul performanțelor muzicale pentru grupul "Cheia Sol".

Copiii și tinerii din grupul Cheia Sol îi invită pe toți botoșănenii, cu mic, cu mare, la un spectacolde iarnă prin care doresc să mulțumească tuturor celor care i-aususținut și i-au apreciat de-a lungul anului. Acestia vor primi diplome și vor fi felicitați pentru activitatea depusă în anul 2014.

Trebuie precizat că nu vor lipsi câștigătoarea show-ului NextStar,Isabela Pamparău, și Miruna Buză, care a cucerit publicul laemisiunea X Factor.

INTRAREA ESTE LIBERA!
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoşăneni obligaţi la plata a mii de lei către o firmă anchetată penal pentru încasarea ilegală a unor servicii medicale!

astăzi, 17:05
946

O mare corporație franțuzească, Air Liquide Vitalaire, este cercetată de un an și două luni pentru evaziune fiscală și pentru escrocherii în instanță la adresa a mii de pacienți depen...

O nouă atenționare de la meteorologi: Lapoviță, ninsoare și vânt!

astăzi, 16:37
717

În intervalul 19 ianuarie, ora 20.00-20 ianuarie, ora 08.00, se vor semnala ninsori local însemnate cantitativ la munte, predominant ninsori în Maramureș și Transilvania, prec...

Un judecător botoşănean părăseşte sistemul. Preşedintele României a semnat decretul de pensionare

astăzi, 15:57
580

Este vorba despre Lilioara Toporăscu, care a depus la finele anului trecut cererea de pensionare la Consiliul Superior al Magistraturii.Judecătorul cu grad de Curte de Apel a activat iniţi...