Aplauze la scena deschisa pentru Ducu Bertzi la Botosani! - FOTO, VIDEO

Aplauze la scena deschisa pentru Ducu Bertzi la Botosani! - FOTO, VIDEO
"Floare de colt", "Suflet fara chei", "M-am indragostit numai de ea" si alte melodii au rasunat marti seara in centrul orasului Botosani, unde Ducu Bertzi a sustinut un concert apreciat de sute de spectatori, concert care a incheiat prima editie a Festivalului National de Folk "Seri melancolice eminesciene"!



Timp de doua zile, la Memorialul Ipotesti s-a desfasurat concursul propriu-zis, in competitie inscriindu-se interpreti din intreaga tara, care au avut astfel si prilejul de a petrece clipe de neuitat in mirificul spatiu eminescian.



Gala Laureatilor, programata sa aiba loc in Botosani, la Monumentul 1907, s-a bucurat de o audienta pe masura, botosanenii fiind atrasi si de numele lui Ducu Bertzi. Remarcabil este faptul ca, desi foarte apreciat - in general - de publicul cu o medie de varsta de 40 de ani, concertul de marti seara a fost urmarit si de foarte multi tineri si copii, care au cantat melodiile alaturi de parinti sau adultii aflati in preajma lor.



Evenimentul face parte din calendarul de activitati al proiectului cultural "Instantanee culturale"  si a fost organizat de Societatea Cultural-Artistica Arlechin Botosani, Memorialul Ipotesti – Centrul National de Studii Mihai Eminescu, Primaria Municipiului Botosani si Consiliul Judetean Botosani.

VEZI AICI CONCERTUL DUCU BERTZI SI MIHAI NENITA LA BOTOSANI!



Atat decernarea premiilor festivalului, cat si recitalul Ducu Bertzi si Mihai Nenita, au fost transmise in direct pe internet de www.live.botosani.ro, unde este disponibila inregistrarea.



 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
23

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

astăzi, 10:14
123

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să e...

Triumf botoșănean în Polonia: Trofeul festivalului și Premiul pentru cea mai bună actriță! (Foto)

astăzi, 09:54
63

Teatrul Pentru Copii și Tineret „Vasilache” (Studioul de Teatru pentru Tineret) a participat în această perioadă la Festivalul Internațional de Teatru Sitfy Polonia.Aflat la ...