Aplauze la scena deschisa la Concertul de sărbatori "S-aud pregatiri in sat"

Aplauze la scena deschisa la Concertul de sărbatori "S-aud pregatiri in sat"
Sâmbătă, 15 decembrie 2012, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor "Nicolae Iorga" Botoşani a avut loc Concertul de sărbatori "S-aud pregatiri in sat", ediţia a III-a, oferit de copiii şi formaţiile laureate din Palatul Copiilor Botoşani şi Clubul Copiilor Dorohoi.

Au evoluat interpreţi şi formaţii laureate la concursurile naţionale şi internaţionale, coordonati de cadrele didactice din cele doua institutii: Alexandru Mihalachi, Carmen Belicov, Constantin Dicu, Paul-Ciprian Mihai, Victoriţa Bilibău, Monica Huştiuc, Ioan Enciu, Leonid Enea şi Marcel Dupu.

Laureaţii au fost recompensaţi cu "Diploma de excelenţă" acordată de către Inspector Şcolar General Mihaela Hunca, prezentă la acest important eveniment.

Intr-o atmosferă de sărbătoare, cu un decor deosebit realizat de profesorii si elevii de la Palatul Copiilor Botoşani, coordonaţi de Luisian Grigore, spectatorii, prezenţi in număr mare, au aplaudat minute în şir prestaţia deosebită a micilor artişti care au primit colaci şi mere de la Moş Crăciun, nelipsit incă de la prima ediţie. Prezentarea spectacolului a fost realizată de prof. Irina-Maria Miron, director al Clubului Copiilor Dorohoi.

De asemenea, in holul Casei de Cultura a fost organizată o expoziţie tematică cu cele mai reuşite lucrări ale copiilor, realizate în cercurile de profil din Palatul Copiilor Botoşani, sub indrumarea profesorilor: Luisian Grigore, Daniela Nour, Carmen Maxim, Gheorghe Şuliuc, Ludvic Schibinschi şi Cecilia Vicoveanu.

In calitate de invitat special, Ansamblul de datini şi obiceiuri "Mărgineanca" al Casei de Cultură a Sindicatelor "N. Iorga" Botoşani, coordonat de maestrul coregraf, Valentin Rău, împreună cu orchestra “Mugurelul şi formaţia de datini “Stejărelul Dorohoi, au prezentat într-o formă inedită tradiţiile şi obiceiurile de iarnă din judeţul Botoşani.

Spectacolul a fost transmis in direct pe internet, inregistrarea fiind disponibila pe www.Live.Botosani.RO



















 


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Relansare monumentală: ReduceriPreturi.ro reînvie după zece ani

astăzi, 13:46
17

ReduceriPreturi.ro, unul dintre pionierii ofertelor online, se întoarce după zece ani de pauză cu o nouă viziune și o abordare modernizată. Relansarea include funcționalități îmbun...

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani?

astăzi, 13:12
131

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
93

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...