Anunț făcut de primarul Cătălin Flutur, primit cu aplauze de botoșăneni

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a participat, duminică, la Sfânta Liturghie oficiată de ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, la Biserica Sfântul Gheorghe.

 

Anunț făcut de primarul Cătălin Flutur, primit cu aplauze de botoșăneni

Edilul șef al orașului a ținut să îi mulțumească ÎPS Teofan pentru că și anul acesta a fost alături de botoșăneni în ziua în care îl cinstim pe Sfântul Mare Muceninc Gheorghe, patronul spiritual al orașului.

Totodată, primarul Cătălin Flutur a anunțat că în sfârșit s-a reușit depunerea proiectului în vederea atragerii de fonduri pentru reabilitarea și consolidarea Bisericii Sfântului Gheorghe, după ani de așteptare, credincioșii aplaudând la auzul unei asemenea vești. 

"Să îi mulțumim ÎPS pentru că de 17 ani la Botoșani, de Sf. Gheorghe, noi avem o slujbă arhierească. ÎPS Voastră ne-ați onorat în ultimii ani și vă mulțumim din suflet pentru că slujba arhierească și ceea ce se întâmplă de fiecare dată pe 23 aprilie, această slujbă este elementul central al sărbătorii noastre, la tot ceea ce facem noi în această perioadă. Avem trei zile în care am pregătit pentru toată lumea mnaifestări, spectacole, și pentru tineri și pentru bătrâni. Cel mai important pentru noi este această slujbă și în numele meu personal, în numele Consiliului Local, vreau să vă mulțumesc. 
Pentru prima dată putem să vă spunem că primăria în parteneriat cu parohia Sf. Gheorghe și cu binecuvântarea ÎPS am reușit și am depus proiectul pentru reabilitarea acestui frumos lăcaș de cult și trebuie să îi mulțumesc părintelui paroh pentru tenacitatea cu care a crezut an de an că lucrul acesta se va întâmpla. S-a întâmplat anul acesta, este vorba de 2 milioane de euro care sigur vor da viață bisericii, clopotniței și orașului. Vă urez tuturor La mulți ani!",
a spus primarul Cătălin Flutur.

 

 

Spune-ne opinia ta