Ansamblul folcloric "Comorile Luncii" a castigat TROFEUL la Festivalul national de cantece si dansuri populare "Muguras saucestean"

Ansamblul folcloric "Comorile Luncii" a castigat TROFEUL la Festivalul national de cantece si dansuri populare "Muguras saucestean"
Ansamblul folcloric "Comorile Luncii" a castigat  TROFEUL la Festivalul national de cantece si dansuri populare "Muguras saucestean", organizat in perioada 14-15 august 2013.  

Dupa cativa ani de activitate artistica, Ansamblul folcloric "Comorile Luncii" si-a dobandit un loc bine meritat in galeria formatiilor artistice din judet.   

In spatele numeroaselor premii castigate la festivalurile folclorice din tara sta, in primul rand, multa munca. Pasiunea si talentul acestor copii minunati, indrumati cu daruire si maiestrie de profesor coregraf Ionel Petrisoru, au transformat `Comorile Luncii" intr-un model de buna practica pentru alte generatii de copii care se simt tot mai atrasi de dansul popular moldovenesc.  

"Acesti copii sunt adevarate comori pentru parinti, profesori si comunitate. Ii iubim si le dorim sa poarte cat mai departe folclorul romanesc", a precizat prof. Elvadeanu Licuta, Scoala Gimnaziala nr. 1 Lunca.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean a fost rănit, după ce a fost implicat într-un accident rutier!

astăzi, 10:45
114

În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 01.20, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe str. Oborului, din comuna suceveană Șcheia, un tânăr de...

Prins în flagrant: Tocmai fura un telefon în valoare de 800 de lei, în Piața Centrală din Botoșani!

astăzi, 10:12
175

Piețele au devenit locurile preferate de hoți, aceștia profitând de neatenția victimelor pentru a le sustrage banii sau telefoanele mobile. De această dată, însă, afacerea tân...

Uvertura Mall Botoșani, clarificări în urma anunţurilor de vânzare publicate în media!

astăzi, 10:06
164

Ca  urmare a anunţurilor de vânzare publicate în media cu referire la vânzarea Centrului Comercial Uvertura Mall din Botoșani la licitația anunţată pentru data de 27 noiemb...