Ansamblul folcloric "Comorile Luncii" a castigat TROFEUL la Festivalul national de cantece si dansuri populare "Muguras saucestean"

Ansamblul folcloric "Comorile Luncii" a castigat TROFEUL la Festivalul national de cantece si dansuri populare "Muguras saucestean"
Ansamblul folcloric "Comorile Luncii" a castigat  TROFEUL la Festivalul national de cantece si dansuri populare "Muguras saucestean", organizat in perioada 14-15 august 2013.  

Dupa cativa ani de activitate artistica, Ansamblul folcloric "Comorile Luncii" si-a dobandit un loc bine meritat in galeria formatiilor artistice din judet.   

In spatele numeroaselor premii castigate la festivalurile folclorice din tara sta, in primul rand, multa munca. Pasiunea si talentul acestor copii minunati, indrumati cu daruire si maiestrie de profesor coregraf Ionel Petrisoru, au transformat `Comorile Luncii" intr-un model de buna practica pentru alte generatii de copii care se simt tot mai atrasi de dansul popular moldovenesc.  

"Acesti copii sunt adevarate comori pentru parinti, profesori si comunitate. Ii iubim si le dorim sa poarte cat mai departe folclorul romanesc", a precizat prof. Elvadeanu Licuta, Scoala Gimnaziala nr. 1 Lunca.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
221

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
84

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
267

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...