Ansamblul folcloric "Comorile Luncii" a castigat TROFEUL la Festivalul national de cantece si dansuri populare "Muguras saucestean"

Ansamblul folcloric "Comorile Luncii" a castigat TROFEUL la Festivalul national de cantece si dansuri populare "Muguras saucestean"
Ansamblul folcloric "Comorile Luncii" a castigat  TROFEUL la Festivalul national de cantece si dansuri populare "Muguras saucestean", organizat in perioada 14-15 august 2013.  

Dupa cativa ani de activitate artistica, Ansamblul folcloric "Comorile Luncii" si-a dobandit un loc bine meritat in galeria formatiilor artistice din judet.   

In spatele numeroaselor premii castigate la festivalurile folclorice din tara sta, in primul rand, multa munca. Pasiunea si talentul acestor copii minunati, indrumati cu daruire si maiestrie de profesor coregraf Ionel Petrisoru, au transformat `Comorile Luncii" intr-un model de buna practica pentru alte generatii de copii care se simt tot mai atrasi de dansul popular moldovenesc.  

"Acesti copii sunt adevarate comori pentru parinti, profesori si comunitate. Ii iubim si le dorim sa poarte cat mai departe folclorul romanesc", a precizat prof. Elvadeanu Licuta, Scoala Gimnaziala nr. 1 Lunca.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneancă dispărută de câteva zile, căutată de poliție!

astăzi, 13:39
260

La data de 25 septembrie, mama persoanei în cauză a sesizat organele de poliţie cu privire la faptul că la data de 11 septembrie 2017, fiica sa, Sîrbu Ramona, diagnosticată cu afecţiu...

Expertiza a confirmat: Probleme la blocul de pe Primăverii încă din construcţie!

astăzi, 12:37
311

Expertiza realizată de un specialist din Iaşi la blocul de pe strada Primăverii a confirmat o ipoteză lansată după explozie şi anume aceea că există vicii ascunse, din faza de construcţie a ...

Raed Arafat şi şefi din SMURD, aşteptaţi la Botoşani la sfârşitul săptămânii

astăzi, 12:34
265

Duminică, la Botoşani sunt aşteptaţi Raed Arafat, şeful DSU şi secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, precum şi prof.dr. Diana Cimpoeşu, şeful SMURD pe regiunea Moldovei, in...