Ansamblul folcloric "Comorile Luncii" a castigat TROFEUL la Festivalul national de cantece si dansuri populare "Muguras saucestean"

Ansamblul folcloric "Comorile Luncii" a castigat TROFEUL la Festivalul national de cantece si dansuri populare "Muguras saucestean"
Ansamblul folcloric "Comorile Luncii" a castigat  TROFEUL la Festivalul national de cantece si dansuri populare "Muguras saucestean", organizat in perioada 14-15 august 2013.  

Dupa cativa ani de activitate artistica, Ansamblul folcloric "Comorile Luncii" si-a dobandit un loc bine meritat in galeria formatiilor artistice din judet.   

In spatele numeroaselor premii castigate la festivalurile folclorice din tara sta, in primul rand, multa munca. Pasiunea si talentul acestor copii minunati, indrumati cu daruire si maiestrie de profesor coregraf Ionel Petrisoru, au transformat `Comorile Luncii" intr-un model de buna practica pentru alte generatii de copii care se simt tot mai atrasi de dansul popular moldovenesc.  

"Acesti copii sunt adevarate comori pentru parinti, profesori si comunitate. Ii iubim si le dorim sa poarte cat mai departe folclorul romanesc", a precizat prof. Elvadeanu Licuta, Scoala Gimnaziala nr. 1 Lunca.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VIDEO - El este românul la care se uită toată Italia: "În România am curățat zăpada în chiloți când era și mai ger!"

astăzi, 19:28
32

Un român care lucrează în Italia la un refugiu alpin din provincia Lecco a făcut un adevărat mini-show ieșind să curețe zăpada la -10 grade Celsius, purtând doar chiloții de ...

24 de familii din județul Botoșani au primit sprijin de la Guvern!

astăzi, 19:06
57

Guvernul a aprobat, la începutul lunii martie, acordarea unor ajutoare de urgență în sumă totală de 74.500 lei, pentru sprijinirea a 24 de familii şi persoane singure afectate de ince...

Pompieri chemați să stingă un incendiu izbucnit la o mașină parcată! FOTO

astăzi, 17:57
312

Un scurtcircuit produs la instalația electrică a declanșat un incendiu la o mașină care era parcată pe o stradă din municipiul Botoșani, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a salva...