Ansamblul folcloric "Comorile Luncii" a castigat TROFEUL la Festivalul national de cantece si dansuri populare "Muguras saucestean"

Ansamblul folcloric "Comorile Luncii" a castigat TROFEUL la Festivalul national de cantece si dansuri populare "Muguras saucestean"
Ansamblul folcloric "Comorile Luncii" a castigat  TROFEUL la Festivalul national de cantece si dansuri populare "Muguras saucestean", organizat in perioada 14-15 august 2013.  

Dupa cativa ani de activitate artistica, Ansamblul folcloric "Comorile Luncii" si-a dobandit un loc bine meritat in galeria formatiilor artistice din judet.   

In spatele numeroaselor premii castigate la festivalurile folclorice din tara sta, in primul rand, multa munca. Pasiunea si talentul acestor copii minunati, indrumati cu daruire si maiestrie de profesor coregraf Ionel Petrisoru, au transformat `Comorile Luncii" intr-un model de buna practica pentru alte generatii de copii care se simt tot mai atrasi de dansul popular moldovenesc.  

"Acesti copii sunt adevarate comori pentru parinti, profesori si comunitate. Ii iubim si le dorim sa poarte cat mai departe folclorul romanesc", a precizat prof. Elvadeanu Licuta, Scoala Gimnaziala nr. 1 Lunca.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

METEO: Cod Galben de ploi și vijelii pentru mai multe localități din județul Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
765

Ploi, vânt cu aspect de vijelie, grindină și descărcări electrice anunță Administrația Națională de Meteorologie pentru mai multe localități din județul Botoșani, avertizarea d...

VIDEO - Ce face un șofer după un accident într-un sens giratoriu din Suceava!

Duminică, 15 Iulie 2018
1194

Camerele de supraveghere au surprins un accident spectaculos, într-un sens giratoriu din Suceava, care a avut loc joi, 12 iulie. În imagini se observă cum, la ora 23.35, șoferul unu...

16 accidente de muncă în primul semestru din anul 2018, la Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
253

În primul semestru al anului 2018, la nivelul județului Botoșani au fost înregistrate 16 accidente de muncă (12 persoane accidentate în anul 2018 şi 4 persoane accidentate î...