Angajări la o mănăstire din județul Botoșani!

Angajări la o mănăstire din județul Botoșani!

Mai multe posturi pentru personal neclerical vor fi scoase la concurs la o mănăstire din județul Botoșani. Salariile pentru noii angajai vor fi asigurate de Consiliul Județean.

Este vorba de cinci posturi de îngrijitori clădiri la Mănăstirea "Sf. Nicolae" Coșula. Înființarea acestor posturi a fost un indicator asumat prin proiectul de reabilitare și modernizare a complexului monahal.

Anul trecut au mai fost angajate patru persoane care să se ocupe de îngrijirea clădirilor, aceste posturi fiind permanente.

"Noua funcționalitate a complexului monahal, respectiv de obiectiv turistic religios ce va atrage vizitatori din întreaga țară, pe parcursul întregului an calendaristic, și va găzdui evenimente/manifestări cu caracter religios, conferințe, activități cultural-religioase, precum și obligativitatea atingerii indicatorului asumat prin cererea de finanțare, necesită aprobarea înființării și finanțării a cinci posturi neclericale", se arată într-un proiect de hotărâre de Consiliu Județean ce va fi supus dezbaterii și aprobării în ședința de săptămâna viitoare.

 

 

Spune-ne opinia ta