Ambasadorul Statelor Unite, după întâlnirea cu Patriarhul Daniel: "I-am împărtăşit Preafericirii Sale impresiile mele legate de Agafton, Botoşani..."

Ambasadorul Statelor Unite, după întâlnirea cu Patriarhul Daniel: "I-am împărtăşit Preafericirii Sale impresiile mele legate de Agafton, Botoşani..."

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, i-a multumit miercuri Patriarhului Daniel, pentru sprijinul moral in continuarea luptei impotriva coruptiei in Romania si a apreciat progresele realizate pana in prezent, in cadrul unei vizite la resedinta patriarhala.

La finalul vizitei, Excelența Sa Hans Klemm, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, a precizat: "Sunt foarte recunoscător Preafericirii Sale că şi-a făcut timp ca să mă primească pentru câteva momente, mai ales că a trecut un an şi jumătate de la prima noastră întâlnire. Preafericirea Sa mi-a prezentat diferitele activităţi ale Bisericii, nu numai din punct de vedere spiritual, ci şi din punct de vedere social. I-am împărtăşit Preafericirii Sale impresiile mele legate de vizitele pe care le-am făcut în diferite părţi ale României, la Putna, Agafton, Botoşani, Curtea de Argeş, Vâlcea. Suntem decişi ca împreună să întărim aceste legături între Statele Unite ale Americii şi România, desigur, pentru o mai profundă cunoaştere între popoarele noastre, cel american şi cel român, şi pentru cooperarea viitoare între ţările noastre".

Citeste si VIDEO - Botoșanii, promovați de Hans Klemm pe pagina Ambasadei SUA: Pe urmele poetului Mihai Eminescu!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
73

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
59

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
192

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...