Actorul Vlad Ivanov a primit astăzi titlul de Cetăţean de Onoare al municipiului Botoşani! Video

Actorul Vlad Ivanov a primit astăzi titlul de Cetăţean de Onoare al municipiului Botoşani! Video

Marele actor Vlad Ivanov a primit astăzi titlul de Cetăţean de Onoare al municipiului Botoşani în prezența membrilor Consiliului Local de la Botoșani.

Vlad Ivanov a devenit renumit pe scena filmului românesc, mai ales după apariția în rolul lui Bebe, din filmul ”4 luni, 3 săptămâni și 2 zile”, în regia lui Cristian Mungiu.

Ați reușit să-mi oferiți o zi absolut minunată, sunt copleșit de emoție, de respectul și recunoștința pe care mi le dați. Vă mulțumesc că sunteți prezenți aici, sunt mândru că sunt botoșănean și asta simt în fiecare clipă și atunci când sunt plecat din țară și când sunt la București, mă întorc acasă și reiau tot traseul copilăriei și adolescenței mele petrecute aici”, a spus actorul Vlad Ivanov.

                

 

Vlad Ivanov s-a născut la data de 25 iunie 1969 la Botoșani, într-o familie de lipoveni, și a devenit una din cele mai impresionante personaje de film, scenă și voce, român, din ultimii ani.

Interpretarea doctorului Bebe în filmul premiat la Cannes 4 luni, 3 săptămâni și 2 zile avea să atragă primul său rol principal într-un lungmetraj, respectiv “Principii de viață” realizat în 2010.

Vlad Ivanov a interpretat roluri secundare în mai multe filme ale curentului cinematografic realist din noul val românesc al cinematografiei.

Începând din 2002, lista premiilor obținute de Vlad Ivanov pare să nu se mai termine, iar propunerea de acordare a titlului de Cetăţean de Onoare al municipiului Botoşani, aprobată de consilierii locali de la Botoșani, vine ca un răspuns firesc al muncii de o viață pe care o are Vlad Ivanov pe scenele filmului românesc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

astăzi, 20:34
430

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
112

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
71

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...