A murit Ioan Gyuri Pascu. Fostul membru al grupului Divertis avea 55 de ani! VIDEO

A murit Ioan Gyuri Pascu. Fostul membru al grupului Divertis avea 55 de ani! VIDEO
Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineata. Potrivit primelor informatii, actorul ar fi suferit un infarct. Fostul membru al grupului de umor Divertis avea 55 de ani si a jucat si in filme, dar si in piese de teatru.

Potrivit ProTV, Ioan Gyuri Pascu a murit in locuinta fostei sale sotii, din cartierul bucurestean 23 august. Actorul suferea de diabet.

La ora 4 dimineata i s-a facut rau, iar sotia a sunat la ambulanta. Medicii au incercat sa il resusciteze timp de 45 de minute, insa fara rezultat.

Trupul neinsufletit al lui Ioan Gyuri Pascu a fost preluat de legisti, care vor stabili cauza decesului.

In 2010, actorul a suferit un infarct si s-a recuperat la Spitalul Universitar din Bucuresti.

Ioan Gyuri Pascu s-a născut la 31 august 1961, la Agnita, în județul Sibiu. S-a lansat în cariera muzicală în anul 1982 şi de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues, reggae. A lansat mai multe albume muzicale, printre care "Mixed grill" (1993), "Mașina cu jazzolină" (1994) și "Gânduri nevinovate" (1997).

În 1987 a devenit membru grupului "Divertis" unde a abordat în special satiră politică. 

Pascu a jucat în filme de lung metraj precum "O vară de neuitat" – în regia lui Lucian Pintilie și în "Occident" – regizor Cristian Mungiu. A jucat și în mai multe piese de teatru, precum "Take, Ianke și Cadîr", asigurând și coloana sonoră pentru o parte dintre ele. Ioan Gyuri Pascu a colaborat cu mai multe posturi de televiziune, a fost și jurnalist sportiv și comentator de sport și a scris mai multe cărți de spiritualitate și pentru copii.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
142

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
237

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
365

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...