A murit compozitorul Dumitru Lupu. De ziua de nastere a sotiei sale Ileana Șipoteanu! VIDEO

A murit compozitorul Dumitru Lupu. De ziua de nastere a sotiei sale Ileana Șipoteanu! VIDEO

"S-a stins din viață un prieten adevărat, un om deosebit! Nu pot să cred! De ce maestre? De ce? Dumitru Lupu vei fi mereu în inima mea! Să-ți fie somnul lin și îngerii aproape!" Acesta este mesajul postat pe pagina sa de Facebook, în această dimineață, de către Daniela Daniela Vitcu, decanul Facultății de Arte a Universității "Ovidius" Constanța.

Daniela Vîtcu a mai spus pentru ZIUA de Constanța că Dumitru Lupu a murit în acestă dimineață, în jurul orei 05.00. A fost solicitată ambulanța, dar în ciuda eforturilor făcute de medici nu a mai putut fi salvat.
 
Născut 25 mai 1952, în Giurgiu, Dumitru Lupu a urmat cursurile Liceului de muzică din Piteşti, apoi pe cele ale Conservatorului Ciprian Porumbescu, secţia canto-operă. De-a lungul anilor, a fost dirijor la Teatrul Alexandru Davilla din Piteşti, apoi a poposit la Teatrul Fantasio din Constanţa.
 
Este autorul a sute de cântece aflate în fonoteca radio-difuziunii române, a participat și a realizat sute de emisiuni TV, este autorul muzicii a numeroase spectacole și filme de lungmetraj pentru copii.

Este căsătorit cu interpreta de muzică ușoară Ileana Șipoteanu și are o fiică, Dumitrana Teodora.

Astăzi, ca un făcut, este ziua de naștere a Ilenei Șipoteanu.

În acestă dimineață, Dumitru Lupu și fiica sa vroiau, ca de dimineață să meargă, să cumpere flori și tort pentru aniversarea Ilenei.
Acum corpul neînsuflețit al marelui compozitor se află depus la Casa Mortuară Niculescu, de la Cimitirul Central Constanța.  (Ziua de Constanta)

Dumnezeu să-l odihnească în pace!
 



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
13

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
379

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
221

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...