Doua festivaluri de teatru, cu trei premii pentru Teatrul Eminescu din Botosani

 Doua festivaluri de teatru, cu trei premii pentru Teatrul Eminescu din Botosani
Actorii teatrului botosanean au participat la doua festivaluri de comedie, la Galati si la Cernauti, de unde s-au intors cu premii importante.

Astfel, Bogdan Muncaciu a fost distins cu Premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar pentru rolul Udrea din spectacolul "Steaua fara nume", adaptare dupa Mihail Sebastian, la FESTIVALUL de COMEDIE "Aplauzele de aur ale Bucovinei" de la TEATRUL OLGA KOBYLEANSKA - CERNAUTI, editia a IX-a - 30 oct 2013.

De asemenea Alexandru Dobinciuc a obtinut Premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar pentru rolul Iocobas, din spectacolul "Hai sa ne despartim", de  Ion Sapdaru, regia Ion Sapdaru, la FESTIVALUL NATIONAL DE COMEDIE DE LA TEATRUL FANI TARDINI - GALATI - editia XXV - 26 oct 2013.

La Festivalul de Comedie de la Galati, Premiul pentru cea mai buna regie i-a revenit lui ION SAPDARU, pentru spectacolele "HAI SA NE DESPARTIM", de ION SAPDARU, si "PETITOARELE", de Avksentii Tzagarelli - Teatru Dramatic "Fani Tradini" - Galati.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

astăzi, 20:20
69

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

astăzi, 17:05
232

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

astăzi, 15:45
899

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...