Botosaneni premiati la Festivalul National "Neghinita" de la Bacau - FOTO, VIDEO

 Botosaneni premiati la Festivalul National "Neghinita" de la Bacau - FOTO, VIDEO
Opt copii din Botosani au participat sambata la Festivalul de Teatru, Dans si Muzica "Neghinita" ce a avut loc la Bacau.

Juriul format din Mihai Traistariu, Cristian Alivej, Mihai Alexandru, Claudiu Bulete si alti profesori de muzica din Bacau au avut o misiune destul de grea.  

Oana Tabultoc, membra a Grupului "Cheia Sol", a obtinut Locul 1 la categoria de varsta 12-13 ani, cu piesa Lybov.  

La categoria de varsta 10-11 ani, Isabela Pamparau, pregatita de prof. Oana Puscasu, si Karina Todireanu, pregatita de prof. Anca Apetroaie, au obtinut Locul 2 cu piesele Iertare, respectiv Sway.  

La aceeasi categorie de varsta, Larisa Ailoaie, pregatita si ea de prof. Oana Puscasu, a obtinut Mentiune, cu piesa New York.  

La categoria de varsta 8-9 ani au participat din Botosani patru copii, toti membri ai Grupului "Cheia Sol", toti obtinand Mentiune. Chiriac Alexandru, Ayleen Ivasciuc, Patricia Sovan si Stefana Tincu au interpretat piesele Durli Da, Vioara, Daca vreau, Aprind o stea si Mama.  

De asemenea, Oana Tabultoc si Isabela Pamparau, au primit din partea lui Mihai Traistariu o invitatie direct in finala Festivalului National "Liga Campionilor", care va avea loc anul viitor la Rasnov (jud. Brasov).  

FOTO:

                       

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Golofca se desparte de FCSB cu o scrisoare către fani. Acesta urmează să revină la FC Botoşani

astăzi, 14:44
34

Varful in varsta de 27 de ani se va intoarce la FC Botosani, dupa numai 6 luni petrecute in tricoul "ros-albastru", pe care le numeste insa "cele mai frumoase momente din ca...

Veteran de război, sărbătorit de primarul Cătălin Flutur, la împlinirea a 105 ani - FOTO

astăzi, 14:15
223

Gheorghe Baciu s-a născut fix acum 105 ani, pe data de 18 decembrie 1912.Astăzi, cu ocazia sărbătoririi venerabilei vârste, primarul Municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a dorit să...

Pieton accidentat de o maşină, după o traversare neregulamentară!

astăzi, 13:42
817

Un tânăr de 24 de, ani aflat la volanul unui autoturism ce se îndrepta dinspre benzinăria Cristal spre centrul oraşului, a acroşat un bătrân, de 82 de ani, ce se angajase n...