Botosaneni premiati la Festivalul National "Neghinita" de la Bacau - FOTO, VIDEO

 Botosaneni premiati la Festivalul National "Neghinita" de la Bacau - FOTO, VIDEO
Opt copii din Botosani au participat sambata la Festivalul de Teatru, Dans si Muzica "Neghinita" ce a avut loc la Bacau.

Juriul format din Mihai Traistariu, Cristian Alivej, Mihai Alexandru, Claudiu Bulete si alti profesori de muzica din Bacau au avut o misiune destul de grea.  

Oana Tabultoc, membra a Grupului "Cheia Sol", a obtinut Locul 1 la categoria de varsta 12-13 ani, cu piesa Lybov.  

La categoria de varsta 10-11 ani, Isabela Pamparau, pregatita de prof. Oana Puscasu, si Karina Todireanu, pregatita de prof. Anca Apetroaie, au obtinut Locul 2 cu piesele Iertare, respectiv Sway.  

La aceeasi categorie de varsta, Larisa Ailoaie, pregatita si ea de prof. Oana Puscasu, a obtinut Mentiune, cu piesa New York.  

La categoria de varsta 8-9 ani au participat din Botosani patru copii, toti membri ai Grupului "Cheia Sol", toti obtinand Mentiune. Chiriac Alexandru, Ayleen Ivasciuc, Patricia Sovan si Stefana Tincu au interpretat piesele Durli Da, Vioara, Daca vreau, Aprind o stea si Mama.  

De asemenea, Oana Tabultoc si Isabela Pamparau, au primit din partea lui Mihai Traistariu o invitatie direct in finala Festivalului National "Liga Campionilor", care va avea loc anul viitor la Rasnov (jud. Brasov).  

FOTO:

                       

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
22

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
101

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1086

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....