Botosaneni premiati la Festivalul National "Neghinita" de la Bacau - FOTO, VIDEO

 Botosaneni premiati la Festivalul National "Neghinita" de la Bacau - FOTO, VIDEO
Opt copii din Botosani au participat sambata la Festivalul de Teatru, Dans si Muzica "Neghinita" ce a avut loc la Bacau.

Juriul format din Mihai Traistariu, Cristian Alivej, Mihai Alexandru, Claudiu Bulete si alti profesori de muzica din Bacau au avut o misiune destul de grea.  

Oana Tabultoc, membra a Grupului "Cheia Sol", a obtinut Locul 1 la categoria de varsta 12-13 ani, cu piesa Lybov.  

La categoria de varsta 10-11 ani, Isabela Pamparau, pregatita de prof. Oana Puscasu, si Karina Todireanu, pregatita de prof. Anca Apetroaie, au obtinut Locul 2 cu piesele Iertare, respectiv Sway.  

La aceeasi categorie de varsta, Larisa Ailoaie, pregatita si ea de prof. Oana Puscasu, a obtinut Mentiune, cu piesa New York.  

La categoria de varsta 8-9 ani au participat din Botosani patru copii, toti membri ai Grupului "Cheia Sol", toti obtinand Mentiune. Chiriac Alexandru, Ayleen Ivasciuc, Patricia Sovan si Stefana Tincu au interpretat piesele Durli Da, Vioara, Daca vreau, Aprind o stea si Mama.  

De asemenea, Oana Tabultoc si Isabela Pamparau, au primit din partea lui Mihai Traistariu o invitatie direct in finala Festivalului National "Liga Campionilor", care va avea loc anul viitor la Rasnov (jud. Brasov).  

FOTO:

                       

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu de simulare a pestei porcine, la Vlădeni!

astăzi, 08:58
65

Joi, Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Botoșani va demara un exerciţiu de simulare a pestei porcine clasice. Prima parte a exercițiului, cea teoretică, va avea l...

Ce a modificat Parlamentul la Codul de procedură penală!

astăzi, 08:47
65

Proiectul de lege pentru modificarea și completarea Codului de procedură penală a intrat luni seara la votul final în Camera Deputaților și a primit aprobarea majorității parlamentarilor,...

"Noile ideologii" și sistemul de valori al familiei "ce trebuie regândit"

astăzi, 08:27
80

Săptămâna trecută, Ministerul Educației Naționale ne-a adus în sfârșit la cunoștință ce consideră el ca fiind „o necesitate imediată” în școala rom&acir...