Botosaneni premiati la Festivalul National "Neghinita" de la Bacau - FOTO, VIDEO

 Botosaneni premiati la Festivalul National "Neghinita" de la Bacau - FOTO, VIDEO
Opt copii din Botosani au participat sambata la Festivalul de Teatru, Dans si Muzica "Neghinita" ce a avut loc la Bacau.

Juriul format din Mihai Traistariu, Cristian Alivej, Mihai Alexandru, Claudiu Bulete si alti profesori de muzica din Bacau au avut o misiune destul de grea.  

Oana Tabultoc, membra a Grupului "Cheia Sol", a obtinut Locul 1 la categoria de varsta 12-13 ani, cu piesa Lybov.  

La categoria de varsta 10-11 ani, Isabela Pamparau, pregatita de prof. Oana Puscasu, si Karina Todireanu, pregatita de prof. Anca Apetroaie, au obtinut Locul 2 cu piesele Iertare, respectiv Sway.  

La aceeasi categorie de varsta, Larisa Ailoaie, pregatita si ea de prof. Oana Puscasu, a obtinut Mentiune, cu piesa New York.  

La categoria de varsta 8-9 ani au participat din Botosani patru copii, toti membri ai Grupului "Cheia Sol", toti obtinand Mentiune. Chiriac Alexandru, Ayleen Ivasciuc, Patricia Sovan si Stefana Tincu au interpretat piesele Durli Da, Vioara, Daca vreau, Aprind o stea si Mama.  

De asemenea, Oana Tabultoc si Isabela Pamparau, au primit din partea lui Mihai Traistariu o invitatie direct in finala Festivalului National "Liga Campionilor", care va avea loc anul viitor la Rasnov (jud. Brasov).  

FOTO:

                       

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Când te doare capul și amorțește mâna stângă! VIDEO

astăzi, 09:20
571

Un tip merge la doctor:- Doctore, de la o vreme ma doare capul, imi trece un fior prin sira spinarii si-mi amorteste mana dreapta!- Bai baiete, e grav. Ai boala aia japoneza, tzeritzitzutzuka&hell...

La multi ani, DUMITRU NECŞANU!

astăzi, 08:12
240

Născut pe 17 octombrie 1948, Dumitru Necșanu mai întâi a trăit în poezie, apoi a adunat între paginile cărții poemele pe care le-a purtat prin lume. Și lumea lui Dumitru ...

Elevi botoşăneni descoperiţi cu păduchi!

astăzi, 07:44
1569

Triajul epidemiologic efectuat la începutul acestui an şcolar în unităţile de învăţământ din judeţul Botoşani a scos la iveală faptul că, în anul 2017, în...