Botosaneni premiati la Festivalul National "Neghinita" de la Bacau - FOTO, VIDEO

 Botosaneni premiati la Festivalul National "Neghinita" de la Bacau - FOTO, VIDEO
Opt copii din Botosani au participat sambata la Festivalul de Teatru, Dans si Muzica "Neghinita" ce a avut loc la Bacau.

Juriul format din Mihai Traistariu, Cristian Alivej, Mihai Alexandru, Claudiu Bulete si alti profesori de muzica din Bacau au avut o misiune destul de grea.  

Oana Tabultoc, membra a Grupului "Cheia Sol", a obtinut Locul 1 la categoria de varsta 12-13 ani, cu piesa Lybov.  

La categoria de varsta 10-11 ani, Isabela Pamparau, pregatita de prof. Oana Puscasu, si Karina Todireanu, pregatita de prof. Anca Apetroaie, au obtinut Locul 2 cu piesele Iertare, respectiv Sway.  

La aceeasi categorie de varsta, Larisa Ailoaie, pregatita si ea de prof. Oana Puscasu, a obtinut Mentiune, cu piesa New York.  

La categoria de varsta 8-9 ani au participat din Botosani patru copii, toti membri ai Grupului "Cheia Sol", toti obtinand Mentiune. Chiriac Alexandru, Ayleen Ivasciuc, Patricia Sovan si Stefana Tincu au interpretat piesele Durli Da, Vioara, Daca vreau, Aprind o stea si Mama.  

De asemenea, Oana Tabultoc si Isabela Pamparau, au primit din partea lui Mihai Traistariu o invitatie direct in finala Festivalului National "Liga Campionilor", care va avea loc anul viitor la Rasnov (jud. Brasov).  

FOTO:

                       

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Consiliul Judeţean aşteaptă bani de la Compania Naţională de Investiţii pentru reabilitarea Muzeului Judeţean

astăzi, 15:26
39

Proiectul a fost votat în unanimitate de consilierii judeţeni, iar vicepreşedintele CJ, Dorin Birta, a anunţat că sunt şanse mari ca CNI să finanţeze lucrarea.Până acum autorit...

Puncte bonus pentru șoferii cuminți în trafic!

astăzi, 14:13
307

Trei deputati ai PSD-ALDE au initiat un proiect de lege prin care se propune ca soferii care nu au fost sanctionati si nu au cumulate puncte de penalizare in cursul unui an sa primeasca anul urmator d...

Și băut, şi fără permis, depistat de polițiștii de frontieră botoșăneni în trafic!

astăzi, 13:48
288

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au depistat în trafic un cetățean român care conducea un autoturism, deși nu avea permi...