Vineri, la Dorohoi: Conferință de informare în cadrul proiectului "Let’s Start Up Afacerea Ta!"

Vineri, la Dorohoi: Conferință de informare în cadrul proiectului "Let’s Start Up Afacerea Ta!"

Vineri, 27 Aprilie 2018 va avea loc a treia conferință de informare privind programul de formare antreprenorială din cadrul proiectului "Let’s Start Up Afacerea Ta!", începând cu ora 12.00, in sala de sedinte a Primariei Municipiului Dorohoi, et. 1.

În cadrul evenimentului persoanele interesate vor putea afla mai multe informații cu privire la Cursul GRATUIT de Competențe Antreprenoriale autorizat ANC, precum și despre competiția de planuri de afaceri ce se va derula în cadrul proiectului și în cadrul căreia viitorii antreprenori pot primi subvenții de până la 40.000 Euro pentru a înfiinţa şi demara propria afacere.

Înscrierile continuă la cursul gratuit de Competențe Antreprenoriale organizat în cadrul proiectului „Let’s Start-up Afacerea Ta”!

La acest curs pot participa angajați, șomeri, persoane inactive (inclusiv studenți sau pensionari) care intenționează să înființeze o afacere non agricolă în mediul urban sau doresc să își formeze competențe antreprenoriale, au reședința sau domiciliul în mediul rural sau în cel urban, în județul Botoșani.

Pentru cei ce doresc mai multe informații, puteți accesa https://www.cciabt.ro/lets-start-afacerea-ta sau ne puteți suna la 0331711039 sau 0741741930! (Comunicat de presa)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
11

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
138

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
121

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...