Un botosanean, printre cei mai bogati romani. VEZI ce avere are!

Un botosanean, printre cei mai bogati romani. VEZI ce avere are!

 Gheorghe Ciubotaru  

Afacerile pe care omul de afaceri din Botosani le deruleaza in energie au nu numai o poveste impresionanta, ci si rezultate care il pozitioneaza in randul celor mai influenti antreprenori romani din domeniul energiei, scrie Capital.

Omul de afaceri botosanean Gheorghe Ciubotaru, in varsta de 56 de ani, patronul Electroalfa, se numara printre cei mai bogati romani, ocupand pozitia 193 in Top 300 Capital.

Potrivit revistei Capital, averea sa este estimata la 27-28 milioane de euro.

Gheorghe Ciubotaru se numara printre oamenii de afaceri nou intrati in acest top, intrarea sa fiind "una dintre cele mai spectaculoase din acest an", dupa cum spun cei de la Capital.

Afacerile pe care omul de afaceri din Botosani le deruleaza in energie au nu numai o poveste impresionanta, ci si rezultate care il pozitioneaza pe Ciubotaru in randul celor mai influenti antreprenori romani din domeniul energiei, scrie Capital.

Gheorghe Ciubotaru a pus bazele grupului Electroalfa in anul 1990, dupa ce si-a dat demisia din functia de sef de sectie pe care o detinea la Electrocontact.

"Cifrele vorbesc de la sine: in 2011, Electroalfa International, cea mai mare firma din grup, a derulat afaceri de aproape 35 de milioane de euro, inregistrand un profit net de 2,5 milioane de euro. Tot astazi, grupul Electroalfa are peste 350  de angajati si produce echipamente de tensiune joasa si medie si automatizari pentru producerea de energie, se ocupa cu transport si distributia de energie, precum si cu realizarea de tablouri electrice, cutii de distributie", scrie Capital.

Printre marii clienti pe care i-a avut compania de-a lungul vemii s-au numarat Hidroelectrica si Nuclearelectrica.
 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alertă: O botoșăneancă a dispărut de acasă împreună cu copilul ei de 4 ani!

astăzi, 13:41
130

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 49 de ani, din comuna Hudești, care a părăsit domiciliul în data de 22 aprilie 2024, împreună cu fiul...

Care este starea lui Benzar, fotbalistul rănit grav la meciul cu Dinamo: ”Greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare!”

astăzi, 13:15
373

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ...

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
37

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...