Spaţiul comercial în care a funcţionat un cunoscut magazin din Botoşani, vândut după ce firma a intrat în faliment

În cadrul unei proceduri de faliment s-a reuşit valorificarea unui spaţiu comercial în care a funcţionat un cunoscut magazin din Botoşani. 

Spaţiul comercial în care a funcţionat un cunoscut magazin din Botoşani, vândut după ce firma a intrat în faliment

Este vorba despre un spaţiu de 109 mp cu un teren de 35 de mp, situat pe strada Primăverii, în care a funcţionat cu ceva vreme în urmă un magazin Aldi Livi. Spaţiul a fost evaluat la 83.000 de euro şi aparţinea firmei Tab-Co SRL, parte a grupului Aldi Livi, însă după organizarea mai multor licitaţii preţul a fost redus.

A fost adjudecat de o firmă din oraşul Rădăuţi, judeţul Suceava, la un preţ de aproximativ 51.000 de euro. Societatea mai are scos la licitaţie un teren de 1754 mp şi un depozit de 946 mp, evaluat la 174.160 de euro, precum şi două autoutilitare. 

Firma Tab-Co SRL a intrat în insolvenţă în anului 2014, la solicitarea reprezentanţilor săi. Judecătorul sindic a decis intrarea în procedură simplificată de faliment. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O fetiţă de numai 11 ani se zbate între viaţă şi moarte după ce căruţa în care se afla a fost spulberată de mașina unui botoșănean!

astăzi, 12:12
204

O fetiţă de numai 11 ani se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Judeţean "Sf. Ioan cel Nou" Suceava după ce căruţa în care se afla a fost spulberată de o autou...

Polițiștii botoșăneni avertizează: Atenție la infractorii voiajori!

astăzi, 11:26
183

Poliţiştii Secţiei Rurale nr. 3 Hlipiceni au depistat luni, pe raza comunei Suliţa, un autoturism condus de un bărbat de 57 de ani, din judeţul Buzău, în care se mai afla un pasager,...

Adolescentă lovită pe trecerea de pietoni!

astăzi, 11:05
1299

Adolescentă lovită, marți dimineață, pe trecerea de pietoni din zona Liceului "Alexandru cel Bun", din municipiul Botoșani.Conducătorul auto spune că nu a văzut-o la timp pe fat...