S-a deschis primul restaurant KFC la Botoşani-FOTO

Primul mare brand de fast food îşi face simţită prezenţa şi la Botoşani. Prin intermediul unei francize, KFC a deschis primul restaurant din judeţ. 

S-a deschis primul restaurant KFC la Botoşani-FOTO

Restaurantul se situează în complexul Family Center şi a fost deschis, luni. Sute de botoşăneni s-au înghesuit în prima zi pentru a-şi lua o porţie de mâncare de la cunoscutul restaurant. Programul este zilnic de la 9.00 la 22.00. 

Iniţial se zvoniseră mai multe locaţii pentru acest restaurant, una dintre ele fiind parcul Cornişa, însă lucrările au fost demarate din toamna anului trecut şi atunci au ieşit primele informaţii cu privire la locaţia aleasă. 

La nivel naţional KFC este localizat în 24 de judeţe. . KFC este unul dintre cele mai populare lanţuri de restaurante din lume, specializat în produse din carne de pui. Potrivit descrierii de pe site-ul companiei, peste 15.000 de restaurante KFC deservesc zilnic peste 12 milioane de clienţi în 109 ţări. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeia pentru care doi poliţişti au oprit pe A1 să-i schimbe pneul spart: "Nu le ştiu numele, însă acum le cunosc sufletul"

Vineri, 23 Februarie 2018
1517

În urmă cu câteva zile, pe Facebook a făcut vâlvă o fotografie cu doi poliţişti care schimbau cauciucul de la maşina unei femei care rămăsese în pană pe A1.Maria C...

Dezbateri în Consiliul Judeţean pe marginea verificărilor metrologice ale apometrelor

Vineri, 23 Februarie 2018
425

Alesul judeţean a avut o interpelare şi a cerut lămuriri în cadrul şedinţei ordinare a CJ, ce a avut loc joi. "Procedura de verificare metrologică se face pe banii populaţiei. Eu nu cred ...

Fondurile Prima Casă au fost distribuite băncilor după noi reguli. Vezi cum se dau banii anul acesta

Vineri, 23 Februarie 2018
356

Plafonul de garanţii aprobat luna trecută de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest an este cu 20% mai mic faţă de cel din 2017.La finalul anului trecut, Ministerul Finanţelor Publice a ...