Restaurant KFC, pregătit pentru deschidere la Botoşani!

De câteva zile în Botoşani circulă un zvon referitor la deschiderea unui restaurant ce face parte dintr-un imens lanţ cu puncte de lucru în întreaga lume. Zvonurile par a avea un sâmbure de adevăr din moment ce locul care îl va găzdui a intrat în modernizare şi recompartimentare.

Restaurant KFC, pregătit pentru deschidere la Botoşani!

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

De ani de zile se vorbeşte despre aducerea la Botoşani a unor reprezentanţe aparţinând lanţurilor de restaurante binecunoscute la nivel mondial. S-a vorbit despre deschiderea unor restaurante McDonald's sau KFC în Parcul Cornişa, pentru a spori atracţia faţă de zona de agrement.

S-a vorbit despre includerea unor astfel de restaurante în zona de food din mall. Niciuna dintre variante nu a devenit realitate până acum. În schimb, în ultimele zile s-a aflat că Family Center va găzdui un restaurant din lanţul KFC.

Cu reprezentanţe în 24 de judeţe ale ţării, KFC va fi localizat în apropiere de Kaufland, oricum o zonă intens circulată de botoşăneni. KFC este unul dintre cele mai populare lanţuri de restaurante din lume, specializat în produse din carne de pui. Potrivit descrierii de pe site-ul companiei, peste 15.000 de restaurante KFC deservesc zilnic peste 12 milioane de clienţi în 109 ţări.

Reprezentanţii filialei române a KFC nu au confirmat oficial deschiderea restaurantului din Family Center, însă spaţiul comercial care ar putea găzdui restaurantul a intrat deja în lucrări de recompartimentare şi amenajare.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
621

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
136

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
85

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...