Ofertele angajatorilor din județul Botoșani: Cresc salariile pentru faianțari, zidari, instalatori!

Ofertele angajatorilor din județul Botoșani: Cresc salariile pentru faianțari, zidari, instalatori!

916 locuri de muncă vacante în județul Botoșani, angajatorii din alte județe adăugând încă 79 de oferte. Inginerii sunt cei mai cautați, salariile începând de la 2500 de lei până la 4500 lei lunar.

Cei interesați au la dispoziție posturi de inginer confecții piele și înlocuitori, construcții civile, industriale și agricole, instalații pentru construcții, inginer industria alimentară, metalurgie, automatist, energetician, electronist. 

Un consilier grad profesional superior la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani, cu vechime 7 ani și studii superioare economice, va avea un salariu de 4497 lei, în timp ce, la Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement, un inspector de specialitate va câștiga lunar 3207 lei. 

Cele mai multe posturi vacante sunt pentru persoanele cu studii medii, însă salariile ajung deseori și la 3000 de lei, atunci când este vorba despre faianțari, mozaicari, instalatori. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FOTO&VIDEO: Peste 400 de oameni au venit la Cornișa, în premieră, pentru muzica Filarmonicii

astăzi, 19:52
137

Sâmbătă, începând cu ora 19:00, parcul „Cornișa” a fost gazda unei premiere la Botoșani: Filarmonica de Stat a concertat în amfiteatrul obiectivului, ...

Reacție halucinantă a unui membru CNA, vizavi de falsa urgență a unei fete: „O cretină de 16 ani (...) S-o ducem la școala de corecție”

astăzi, 18:50
160

Radu Herjeu, membru în Consiliul Național al Audiovizualului, a avut o reacție halucinantă în cazul fetei de 16 ani, care a ținut zeci de polițiști în alertă timp de mai ...

Imagini deplorabile ale cimitirului „Pacea”: containere căzute și mormane de deșeuri printre morminte

astăzi, 17:02
329

Un polițist din Botoșani a publicat, pe o rețea de socializare, o serie de imagini sugestive pentru modul în care arăta cimitirul „Pacea” sâmbătă, în juru...