Ofertă bogată, cerere mică: Angajatorii botoșăneni caută oameni dispuși să lucreze, dar salariile rareori sar de nivelul minim pe economie!

Ofertă bogată, cerere mică: Angajatorii botoșăneni caută oameni dispuși să lucreze, dar salariile rareori sar de nivelul minim pe economie!

Aproape 800 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani, în condițiile în care cererea este foarte mică, parte din cauza salariilor mici, parte din cauza lipsei specializării sau a vechimii în muncă pe care angajatorii le solicită.

Societățile comerciale din județul Botoșani caută ingineri în mai multe domenii, salariile fiind de aproximativ 2500 lei, în timp ce un inspector de specialitate la Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement va avea un salariu de 5500 lei. 

Sunt căutați, de asemenea, economiștii cu studii superioare, salariile fiind între 2000 și 3989 lei, în funcție de angajator.

Un post de arhivar, cu vechime 6 luni și studii medii, este scos la concurs (pentru patru ore de lucru/zi). Tot un arhivar, dar cu o vechime de minimum 5 ani și curs de arhivar absolvit, este diponibil la Primăria Botoșani, cu un salariu de 3604 lei pentru 8 ore/zi. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mark Twain – "Autobiografie"

Marţi, 14 August 2018
478

În ceea ce priveşte autobiografiile, sunt de acord cu Mark Twain: "Autobiografia convenţională a fost, în toate timpurile, o fereastră deschisă. Autorul şade acolo şi-i priveş...

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
1026

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
2156

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...