Ofertă bogată, cerere mică: Angajatorii botoșăneni caută oameni dispuși să lucreze, dar salariile rareori sar de nivelul minim pe economie!

Ofertă bogată, cerere mică: Angajatorii botoșăneni caută oameni dispuși să lucreze, dar salariile rareori sar de nivelul minim pe economie!

Aproape 800 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani, în condițiile în care cererea este foarte mică, parte din cauza salariilor mici, parte din cauza lipsei specializării sau a vechimii în muncă pe care angajatorii le solicită.

Societățile comerciale din județul Botoșani caută ingineri în mai multe domenii, salariile fiind de aproximativ 2500 lei, în timp ce un inspector de specialitate la Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement va avea un salariu de 5500 lei. 

Sunt căutați, de asemenea, economiștii cu studii superioare, salariile fiind între 2000 și 3989 lei, în funcție de angajator.

Un post de arhivar, cu vechime 6 luni și studii medii, este scos la concurs (pentru patru ore de lucru/zi). Tot un arhivar, dar cu o vechime de minimum 5 ani și curs de arhivar absolvit, este diponibil la Primăria Botoșani, cu un salariu de 3604 lei pentru 8 ore/zi. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Luni, 18 iunie: Se încălzește ușor, dar nu scăpăm de furtuni!

Duminică, 17 Iunie 2018
399

Luni vremea va fi calda in toata tara, dar in general instabila in regiunile intracarpatice, unde pe spatii relativ extinse vor cadea averse de ploaie insotite de descarcari electrice. Mai ales la mun...

Profesia de moasa ar putea fi recunoscuta prin lege

Duminică, 17 Iunie 2018
251

Mai multi parlamentari social-democrati si independenti au depus la Senat o initiativa legislativa care prevede infiintarea Colegiului National al Moaselor din Romania (CNMR) si recunoastea prin lege ...

Atât de aproape de rădăcinile lui Eminescu… Dumnezeu să binecuvânteze Vorona - FOTO

Duminică, 17 Iunie 2018
482

Vineri, 15 iunie, s-au implinit 129 de ani de când marele nostru Eminescu a intrat… în nemurire. Comuna Vorona, locul copilăriei mamei poetului, Raluca Iurașcu, nu putea lipsi din...