Ofertă bogată, cerere mică: Angajatorii botoșăneni caută oameni dispuși să lucreze, dar salariile rareori sar de nivelul minim pe economie!

Ofertă bogată, cerere mică: Angajatorii botoșăneni caută oameni dispuși să lucreze, dar salariile rareori sar de nivelul minim pe economie!

Aproape 800 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani, în condițiile în care cererea este foarte mică, parte din cauza salariilor mici, parte din cauza lipsei specializării sau a vechimii în muncă pe care angajatorii le solicită.

Societățile comerciale din județul Botoșani caută ingineri în mai multe domenii, salariile fiind de aproximativ 2500 lei, în timp ce un inspector de specialitate la Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement va avea un salariu de 5500 lei. 

Sunt căutați, de asemenea, economiștii cu studii superioare, salariile fiind între 2000 și 3989 lei, în funcție de angajator.

Un post de arhivar, cu vechime 6 luni și studii medii, este scos la concurs (pentru patru ore de lucru/zi). Tot un arhivar, dar cu o vechime de minimum 5 ani și curs de arhivar absolvit, este diponibil la Primăria Botoșani, cu un salariu de 3604 lei pentru 8 ore/zi. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Garda de Mediu: Câte 100 de arbori vor fi plantați în fiecare județ pentru marcarea Centenarului

Vineri, 19 Octombrie 2018
275

Garda Nationala de Mediu, in parteneriat cu Regia Nationala a Padurilor Romsilva, lanseaza proiectul '100 pentru 100', care are ca obiectiv plantarea a cate 100 de arbori in fiecare judet al t...

A ajuns la Urgențe cu mâna sfârtecată!

Vineri, 19 Octombrie 2018
1170

Bărbatul în vârstă de 53 de ani, din Nicșeni, a suferit un grav accident în propria gospodărie, medicii fiind de-a dreptul îngroziți atunci când l-au văzut.Băr...

Tânărul din Vorniceni, care a distrus camerele de supraveghere din comună, avea în casă o armă neletală

Vineri, 19 Octombrie 2018
633

A fost extinsă urmărirea penală în cazul tânărului de 24 de ani, din Vorniceni, care a sustras două camere de supraveghere și a distrus alte trei, având în vedere că, &i...