Ofertă bogată, cerere mică: Angajatorii botoșăneni caută oameni dispuși să lucreze, dar salariile rareori sar de nivelul minim pe economie!

Ofertă bogată, cerere mică: Angajatorii botoșăneni caută oameni dispuși să lucreze, dar salariile rareori sar de nivelul minim pe economie!

Aproape 800 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani, în condițiile în care cererea este foarte mică, parte din cauza salariilor mici, parte din cauza lipsei specializării sau a vechimii în muncă pe care angajatorii le solicită.

Societățile comerciale din județul Botoșani caută ingineri în mai multe domenii, salariile fiind de aproximativ 2500 lei, în timp ce un inspector de specialitate la Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement va avea un salariu de 5500 lei. 

Sunt căutați, de asemenea, economiștii cu studii superioare, salariile fiind între 2000 și 3989 lei, în funcție de angajator.

Un post de arhivar, cu vechime 6 luni și studii medii, este scos la concurs (pentru patru ore de lucru/zi). Tot un arhivar, dar cu o vechime de minimum 5 ani și curs de arhivar absolvit, este diponibil la Primăria Botoșani, cu un salariu de 3604 lei pentru 8 ore/zi. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Andronescu, despre școlile fără săpun, aproape în epidemie de gripă: Copiii să plece cu șervețele umede la școală!

astăzi, 09:47
20

Întrebată în cadrul unei emisiuni, la Digi 24, ce spune despre școlile unde nu există săpun la toaletă, în contextul în care suntem în pragul unei epidemii de gripă...

"Au înaintat o ofertă scrisă pentru el". Fotbalist din prima ligă croată curtat de FC Botoșani

astăzi, 09:25
72

Croaţii scriu că FC Botoşani a înaintat o ofertă scrisă pentru mijlocaşul lui Inter Zapresic, Steven Lustica.Născut în Australia la Canberra, Lustica (27 de ani) este un mijloca...

În atenţia agenţilor economici care prestează servicii de alimentaţie publică pe raza municipiului Botoşani!

astăzi, 08:49
135

În perioada ianuarie - 15 martie 2019, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială, Cameră de Corpuri Delicte, vor desfăşurao acţiune de informare a agenţilor econom...