Locuri de muncă vacante în județul Botoșani. Ofertele angajatorilor din alte județe!

Locuri de muncă vacante în județul Botoșani. Ofertele angajatorilor din alte județe!

Sfârșitul verii vine cu aproape 1000 de locuri de muncă vacante pentru șomerii din județul Botoșani, angajatorii din alte județe oferind alte 310 posturi, cele mai multe în sistem privat.

La Sanatoriul Podriga este disponibil postul de farmacist șef secție - laborator, salariul anunțat fiind de 3945 lei, plus sporuri. Condițiile impuse sunt studiile superioare și vechimea de doi ani. Unitatea de asistență medico-socială Sulița caută referent de specialitate cu studii economice în domeniul finanțe, specializarea finanțe-bănci, cu absolvirea cursului de perfecționare manager resurse umane.

Un salariu de peste 4000 de lei oferă Primăria Ungureni unui consilier cadastru cu vechime de 5 ani, în timp ce Primăria Mihălășeni, care scoate la concurs un post de consilier administrația publică, anunță un salariu de 4200 lei. 

La Teatrul pentru Copii și Tineret Vasilache Botoșani este disponibil un post de actor mânuitor păpuși. Condițiile: minimum școala generală, dar vechime în muncă de 3 ani și 6 luni, salariul fiind de 1900 lei. Aceeași instituție scoate la concurs un post de actor cu studii de specialitate, salariul în acest caz fiind de 3002 lei. 
VEZI OFERTA COMPLETA DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta