LOCURI DE MUNCĂ VACANTE - Angajat la stat sau la privat: Unde sunt cele mai mari salarii?

LOCURI DE MUNCĂ VACANTE - Angajat la stat sau la privat: Unde sunt cele mai mari salarii?

847 de locuri de muncă vacante în această săptămână, anunțate de angajatorii din Botoșani, în timp ce alte județe ale țării pun la dispoziția celor interesați doar 49 de posturi.

Colegiul Național "Mihai Eminescu" Botoșani scoate la concurs un post de laborant cu studii medii/superioare, vechime 3 ani, cu un salariu de 3223 lei. Mul mai bine plătit este, însă, un consilier superior la AJOFM, care va beneficia de un salariu de 5544 dacă îndeplinește și o serie de condiții: 7 ani vechime, cunoștințe de limba engleză/franceză, cunoștințe op. calculator. 

Și Instituția Prefectului face angajări, fiind anunțate vacante posturi de consilieri (salariu de 4690 lei), cu studii superioare și 7 ani vechime. Asta în timp ce un specialist SIG/IT va primi un salariu de 2652 lei la aceeași instituție.

În schimb, salariile în sistemul privat rămân la nivelul minim pe economie, puțini dintre angajtori anunțând oferte mai atractive pentru botoșăneni. În puține cazuri se mai oferă tichete de masă sau decontarea transportului.

VEZI OFERTA COMPLETA A LOCURILOR DE MUNCA! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă cu bani electorali peste județele Moldovei: Înainte de alegeri, Guvernul vrea să rezolve problema WC-urilor din "fundul curții"

astăzi, 17:47
103

Executivul anunță, prin Viorica Dăncilă, că va adopta o ordonanță de urgență prin care va acorda un ajutor nerambursabil de 20.000 lei pentru amenajarea de toalete în Nord-Est-ul țări...

COD GALBEN pentru mai multe localități din județul Botoșani, până la ora 18.00!

astăzi, 16:28
926

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Galben pentru mai multe localități din județul Botoșani, atenționarea fiind valabilă până la ora 18.00. Astfel, se va semn...

Metode eficiente de a-ți îmbunătăți memoria și concentrarea înainte de examene

astăzi, 16:06
129

Memoria este precum un muschi care trebuie exersat. Invatarea este un proces care necesita rabdare si cat mai multa practica. Daca inca nu ai gasit metoda sigura care sa te ajute sa memorezi mai reped...