Locuri de muncă în județul Botoșani. Salariu de aproape 8.000 de lei într-o instituție publică!

552 de locuri de muncă vacante la dispoziția botoșănenilor, în această săptămână, angajatorii din alte județe anunțând alte 39 de posturi. 

Locuri de muncă în județul Botoșani. Salariu de aproape 8.000 de lei într-o instituție publică!

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani angajează un șef birou/Serviciul Financiar-Contabilitate, salariul fiind de 7.736 de lei. Persoanele interesate trebuie să aibă o vechime de minimum 5 ani, studii superioare în domeniul științe economice și master în domeniul administrației publice sau management, precum și Certificat de atestare a cunoștințelor în domeniul Sistemului European de Conturi. 

Două instituții caută consilier administrație publică, cu un salariu de 2983 la Direcția de Asistență Socială Botoșani și 4180 lei la Primăria Blândești.

Patronatul Național Român - Filiala Botoșani angajează secretară cu studii liceale și cunoștințe calculator, persoană peste 45 de ani. 

La nivelul județului Botoșani, rămâne în continuare foarte săracă oferta pentru persoanele cu studii superioare, salariile în aceste cazuri fiind atractive doar în sistemul de stat. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
36

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
413

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
150

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...