Locuri de muncă în județul Botoșani. Salariu de aproape 8.000 de lei într-o instituție publică!

552 de locuri de muncă vacante la dispoziția botoșănenilor, în această săptămână, angajatorii din alte județe anunțând alte 39 de posturi. 

Locuri de muncă în județul Botoșani. Salariu de aproape 8.000 de lei într-o instituție publică!

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani angajează un șef birou/Serviciul Financiar-Contabilitate, salariul fiind de 7.736 de lei. Persoanele interesate trebuie să aibă o vechime de minimum 5 ani, studii superioare în domeniul științe economice și master în domeniul administrației publice sau management, precum și Certificat de atestare a cunoștințelor în domeniul Sistemului European de Conturi. 

Două instituții caută consilier administrație publică, cu un salariu de 2983 la Direcția de Asistență Socială Botoșani și 4180 lei la Primăria Blândești.

Patronatul Național Român - Filiala Botoșani angajează secretară cu studii liceale și cunoștințe calculator, persoană peste 45 de ani. 

La nivelul județului Botoșani, rămâne în continuare foarte săracă oferta pentru persoanele cu studii superioare, salariile în aceste cazuri fiind atractive doar în sistemul de stat. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum a ajuns directorul de la apa si canal secretar de stat in Ministerul Culturii: "Am un unchi arheolog"

astăzi, 19:14
111

Un director care se ocupa de proiectele de apa si canalizare ale judetului Gorj a fost numit de premierul Dancila secretar de stat in Ministerul Culturii desi nu are nicio legatura cu domeniul, doar u...

Aeronava SMURD, solicitată la Botoșani pentru un pacient în stare gravă!

astăzi, 18:14
875

Elicopterul SMURD a fost chemat, joi, la Botoșani, pentru a prelua un bărbat aflat în stare gravă. Aeronava a aterizat pe poligonul Unității Militare 01189 din municipiul Botoșani, pa...

Cupa Jandarmeriei Botoșani Interinstituțională la Fotbal - FOTO

astăzi, 18:05
119

Cupa Jandarmeriei Botoșani Interinstituțională la Fotbal, desfășurată în perioada 12  -21 martie, și-a desemnat astăzi finaliștii. După o luptă acerbă, care face cinste amb...