Grupul de firme Formens îşi extinde afacerile în zona imobiliară. Două noi proiecte propuse pentru Botoşani!

Grupul de firme Formens se lansează în investiţii imobiliare, cu investiţii uriaşe. Firmele, care au început cu afaceri în domeniul textil, construiesc două noi blocuri în municipiul Botoşani, după ce mai întâi "au spart gheaţa" cu un bloc construit şi valorificat pe Aleea Pinului.

Grupul de firme Formens îşi extinde afacerile în zona imobiliară. Două noi proiecte propuse pentru Botoşani!


Este vorba despre trei scări de bloc pe strada Izvoarelor nr 2 (în spatele Bisericii Sf. Ilie) şi unul, cu opt etaje, pe Calea Naţională, în zona fostei benzinării de lângă Stadionul Municipal. Dezvoltatorul imobiliar colaborează cu prestigiosul centru de cercetări arhitecturale din CERAU, Belgia, şi propune un nou format Made to Measure. Practic, fiecare client îşi poate compartimenta după bunul gust locuinţa şi poate alege finisajele.

„Pentru că dorim ca botoșănenii să descopere, prin propriile simțuri, experiența extraordinară pe care apartamentele Unique Residence o oferă, trebuie să vadă, să atingă, să simtă, pentru a înțelege perfect de ce împreună putem fi unici, așa cum sunt și posibilitățile pe care le oferim. Nu prezentăm un produs de serie, pentru că fiecare apartament poate fi personalizat, putând fi transformat într-unul unic. „VIZIUNEA NOASTRA ESTE DE A CREA APARTAMENTUL PE MĂSURA FIECĂRUI CLIENT”. În acest scop ne-am propus să oferim premisele ca fiecare client să descopere arhitectul din el și să realizăm împreuna apartamentul care i se potrivește”, a declarat Corneliu Scutariu, reprezentant al dezvoltatorului.

La imobilul de pe strada Izvoarelor s-a început construcţia, prima scară de bloc urmând a fi finalizată în primul semestru al anului viitor, iar celelalte două până la sfârşitul anului viitor.

Mai mult de jumatate din apartementele aflate în construcţie au fost vandute ca urmare a aprecierilor pozitive ale primului proiect Unique Residence din Botoșani, cel dezvoltat in Aleea Pinului (langa Scoala 7).

Apartamentele au fost concepute pe mai multe gabarite, unde, pornind de la suprafețe de circa 50 mp, 60 mp sau 70 mp, cu un funcțional flexibil, care permit realizarea de apartamente cu 1, 2 sau 3 camere și cu finisaje la alegere, fiecare client dispune de instrumentele necesare realizării apartamentului pe care și-l dorește.

În ceea ce priveşte imobilul de pe Calea Naţională, acesta este la stadiul autorizării construcţiei şi cel mai probabil lucrările vor începe anul viitor.

În prezent, dezvoltatorul se află în discuţie cu o instituţie financiară pentru a facilita plata de către clienţi în rate a apartamentelor ce vor fi achiziţionate. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii din Botoșani, încurajați să urmeze o carieră în cadrul Forțelor Aeriene Române!

astăzi, 18:15
173

Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare, vineri, 23 martie 2018, la Colegiul Național "A.T. Laurian" din Botoșani, în intervalul orar 12....

Porumbei cu idei de Ziua Francofoniei, la Botoșani! FOTO, VIDEO

astăzi, 17:57
50

Câteva sute de porumbei de hârtie au poposit ieri, la manifestarea de Ziua Francofoniei, oferită de Centrul Europe Direct Botoșani la Uvertura Mall, în compania a două școli gimn...

Parfumul de lavandă botoșănean! FOTO

astăzi, 17:11
349

În luna mai a anului 2014, doi tineri, Emanuela și Andreas Holercă, au investit inițial 5.000 de euro în plantarea unui număr de 14.500 butaşi de Lavandula angustifolia Blue Scent, pe...