Compania Electroalfa oferă 10% din acţiuni angajaţilor eficienţi

Compania Electroalfa a anunţat, prin conducerea Consiliului de Administraţie, că vrea să acorde acţiuni celor mai performeri angajaţi. 

Compania Electroalfa oferă 10% din acţiuni angajaţilor eficienţi

George Ciubotaru, vicepreşedinte CA, a menţionat că va fi un pachet de 10% din acţiuni ce se va duce spre angajaţi. 

"Vom deschide compania către un grup de oameni din companie care au arătat că pot aduce performanţă. Punem 10% din acţiuni către acest grup de oameni care au arătat eficienţă în post, atitudine şi efort. Acei oameni care dovedesc că pot îndeplini condiţiile de performanţă, pot câştiga aceste acţiuni virtuale, iar în funcţie de evoluţia ulterioară pot ajunge acţionari în firmă. Am ajuns la punctul în care simţim că avem nevoie de o viziune şi abordare nouă. Încercăm din perspectiva stabilităţii şi a predictibilităţii să ne concentrăm pe performanţă”, a spus George Ciubotaru, vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al Grupului Electroalfa.

Din 2016, grupul Electroalfa implementează un nou sistem de management bazat pe principii Kaizen. În 2017 Electroalfa a avut o cifră de afaceri de 128 milioane de lei, în creştere cu 10% faţă de anul anterior.  

În prezent, Electroalfa are 480 de salariaţi care activează atât în cadrul celor trei fabrici de producţie din Botoşani, cât şi în birourile de vânzări din mai multe oraşe din ţară sau Republica Moldova. 

Anul acesta este estimată o creştere a personalului cu 20%, ca urmare a extinderii capacităţilor de producţie. 

"Nu e uşor să implementezi Kaizen într-o companie românească, cu atât mai mult cu cât producţia nu este una de serie, ci implică produse complexe, realizate după specificaţiile fiecărui client. După aproape doi ani de la implementare utilizăm în activitatea de zi cu zi metode şi tehnici Kaizen şi am format o echipă de management profesionist care pune accent pe îmbunătăţirea continuă a proceselor şi a activităţii", a spus Gheorghe Ciubotaru, preşedintele CA. 

Din punct de vedere al viitoarelor investiţii, Electroalfa se concentrează pe segmentul de produse.

„Noi activăm în trei zone. Zona cu care am început, producţie echipamente de medie şi joasă tensiune, realizăm confecţii metalice cu diferite scopuri, atât pentru companii producătoare, cât şi pentru clienţi externi. Şi mai avem o arie de activitate pe antreprenoriat unde executăm proiecte atât pe zona electrică cât şi pe cea hidro”, a mai adăugat George Ciubotaru. 

Sursa: Zf.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmi huiduiți la un meci după ce au cerut înlăturarea unor bannere cu mesajul "Moldova vrea autostradă"

astăzi, 15:26
240

Suporterii ieseni au afisat la meciul de fotbal Poli Iasi - Dinamo, de vineri seara, bannere cu mesajele "Moldova vrea autostrada" si "Moldova cere echitate si respectarea drepturilor&q...

LUNI: Județul Botoșani, sub atenționare de COD GALBEN!

astăzi, 14:16
2350

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de tip COD GALBEN, valabilă luni, 24 septembrie, între orele 10.00 - 23.00, zonele afectate fiind Oltenia, Moldov...

La mulți ani, SOFIA VICOVEANCA - "Nu mi-a fost greu să port costumul, pentru că în acest costum eu m-am născut!"

astăzi, 10:47
836

Sofia Vicoveanca s-a născut la data de 23 septembrie 1941 în comuna Toporăuți (Toporuica de astăzi), localitate aflată în apropiere de orașul Cernăuți (astăzi în Ucraina), p...