Compania Electroalfa oferă 10% din acţiuni angajaţilor eficienţi

Compania Electroalfa a anunţat, prin conducerea Consiliului de Administraţie, că vrea să acorde acţiuni celor mai performeri angajaţi. 

Compania Electroalfa oferă 10% din acţiuni angajaţilor eficienţi

George Ciubotaru, vicepreşedinte CA, a menţionat că va fi un pachet de 10% din acţiuni ce se va duce spre angajaţi. 

"Vom deschide compania către un grup de oameni din companie care au arătat că pot aduce performanţă. Punem 10% din acţiuni către acest grup de oameni care au arătat eficienţă în post, atitudine şi efort. Acei oameni care dovedesc că pot îndeplini condiţiile de performanţă, pot câştiga aceste acţiuni virtuale, iar în funcţie de evoluţia ulterioară pot ajunge acţionari în firmă. Am ajuns la punctul în care simţim că avem nevoie de o viziune şi abordare nouă. Încercăm din perspectiva stabilităţii şi a predictibilităţii să ne concentrăm pe performanţă”, a spus George Ciubotaru, vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al Grupului Electroalfa.

Din 2016, grupul Electroalfa implementează un nou sistem de management bazat pe principii Kaizen. În 2017 Electroalfa a avut o cifră de afaceri de 128 milioane de lei, în creştere cu 10% faţă de anul anterior.  

În prezent, Electroalfa are 480 de salariaţi care activează atât în cadrul celor trei fabrici de producţie din Botoşani, cât şi în birourile de vânzări din mai multe oraşe din ţară sau Republica Moldova. 

Anul acesta este estimată o creştere a personalului cu 20%, ca urmare a extinderii capacităţilor de producţie. 

"Nu e uşor să implementezi Kaizen într-o companie românească, cu atât mai mult cu cât producţia nu este una de serie, ci implică produse complexe, realizate după specificaţiile fiecărui client. După aproape doi ani de la implementare utilizăm în activitatea de zi cu zi metode şi tehnici Kaizen şi am format o echipă de management profesionist care pune accent pe îmbunătăţirea continuă a proceselor şi a activităţii", a spus Gheorghe Ciubotaru, preşedintele CA. 

Din punct de vedere al viitoarelor investiţii, Electroalfa se concentrează pe segmentul de produse.

„Noi activăm în trei zone. Zona cu care am început, producţie echipamente de medie şi joasă tensiune, realizăm confecţii metalice cu diferite scopuri, atât pentru companii producătoare, cât şi pentru clienţi externi. Şi mai avem o arie de activitate pe antreprenoriat unde executăm proiecte atât pe zona electrică cât şi pe cea hidro”, a mai adăugat George Ciubotaru. 

Sursa: Zf.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Duminica se incalzeste si iese soarele, dar in continuare este foarte frig

astăzi, 21:09
113

Ninsorile s-au oprit, iar in multe locuri din tara a iesit soarele, sambata, insa temperaturile se mentin in continuare foarte scazute, chiar si sub pragul inghetului. Meteorologii anunta ca termometr...

VIDEO - El este românul la care se uită toată Italia: "În România am curățat zăpada în chiloți când era și mai ger!"

astăzi, 19:28
310

Un român care lucrează în Italia la un refugiu alpin din provincia Lecco a făcut un adevărat mini-show ieșind să curețe zăpada la -10 grade Celsius, purtând doar chiloții de pe el. Prestaț...

24 de familii din județul Botoșani au primit sprijin de la Guvern!

astăzi, 19:06
136

Guvernul a aprobat, la începutul lunii martie, acordarea unor ajutoare de urgență în sumă totală de 74.500 lei, pentru sprijinirea a 24 de familii şi persoane singure afectate de ince...