Botoșani: Contribuabilii persoane juridice sunt invitaţi la sediile ANAF!

Botoșani: Contribuabilii persoane juridice sunt invitaţi la sediile ANAF!

În acord cu politicile Ministerului Finanţelor Publice de flexibilizare a procesului de implementare a schemelor de ajutor de stat a fost adoptată H.G. nr. 476 / 2018 de modificare şi completare a H.G. nr. 807 / 2014, publicată în Monitorul Oficial nr. 580 / 2018, Partea I.

 Aplicarea acestei scheme de ajutor de stat urmăreşte stimularea creşterii economice prin realizarea de investiţii, iar modificările survenite au clarificat noţiuni şi au simplificat proceduri de acordare, vizând ca efect creşterea ponderii cererilor admise şi, implicit, a numărului investiţiilor de înaltă tehnologie, pentru realizarea produselor cu valoare adăugată mare. 

Biroul Ajutor de Stat, Practici Neloiale şi Preţuri Reglementate  din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Iaşi va fi punct de informare locală  permanentă pentru toţi operatorii economici care doresc să acceseze această schemă de ajutor de stat. 

Graficul întâlnirilor din luna martie 2019 în judeţul Botoşani este următorul: 
– 12.03.2019 ora 11, etaj III, sala nr. 313, la sediul A.J.F.P. Botoşani, Piaţa Revoluţiei nr. 5, municipiul Botoşani, 
– 18.03.2019 ora 11, la sediul S.F.O. Săveni, str. 1 Decembrie 1918, nr. 45, oraş Săveni. 

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice IAŞI - Biroul Ajutor de stat, practici neloiale şi preţuri reglementate. 
  

De asemenea, se continuă şi seria întâlnirilor lunare pentru dezbaterea noutăţilor legislative în domeniul fiscal iar pentru luna februarie  această întâlnire va avea loc în  data de : 
        -   12.03.2019 ora 11-  la sediul A.J.F.P. Botoşani, etaj III, sala nr. 313.; 
        -  13.03.2019  ora 12 - la sediul   S.F.M. DOROHOI str.Grigore Ghica nr.28, et.2, sala de sedinte. 

Temele supuse dezbaterii pot fi cunoscute prin accesarea urmatorului link: 

https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm#iasi 

 

Comunicat de presa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Loc de dat cu…EPIGRAMA (XLI)

astăzi, 19:10
144

Georgică Manole: Vă percep ca pe o prezenţă bine documentată şi, adeseori, temperamentală în ceea ce priveşte epigrama românească. Cititorul ar fi interesat de parcursul lui Stelică Romani...

Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Botoșani - Școală de olimpici

astăzi, 18:43
323

La sfarsitul olimpiadelor naționale din acest an școlar, Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Botoșani se poate mândri cu un bilanț bogat în premii, medalii, mențiun...

La un pas de a-și pierde fiica: Adolescentă în comă, după o tentativă de suicid!

astăzi, 17:52
1326

Salvată în ultimul moment de cadrele medicale, o adolescentă de 16 ani a fost transferată la Iași în comă, după o tentativă de suicid. Părinții, care spun că fata devenise f...