Botoșani: ​Bursa Generală a Locurilor de Muncă se va organiza pe 12 aprilie 2019

Botoșani: ​Bursa Generală a Locurilor de Muncă se va organiza pe 12 aprilie 2019
Agentia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botosani organizează Bursa generala a locurilor de munca în data de 12 aprilie 2019, începand cu ora 9.30, în incinta Uvertura Mall.
 
AJOFM Botoșani adresează invitatia de a participa la Bursa generala a locurilor de munca – 2019, în egala masura agentilor economici care dispun de locuri de munca vacante, cât si persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.
 
Peste 450 locuri de muncă vacante oferite în numeroase  domenii de activitate,  pachete salariale motivante, disponibilitatea agentilor economici de a participa la ședințele de medierea muncii în standuri special amenajate  sunt factori determinanți  care vor garanta obtinerea unui loc de muncă.
 
Echipa  A.J.O.F.M. Botoșani va oferi consultanță și asistență în această perioadă persoanelor interesate cât și în timpul evenimentului.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alertă: O botoșăneancă a dispărut de acasă împreună cu copilul ei de 4 ani!

astăzi, 13:41
113

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 49 de ani, din comuna Hudești, care a părăsit domiciliul în data de 22 aprilie 2024, împreună cu fiul...

Care este starea lui Benzar, fotbalistul rănit grav la meciul cu Dinamo: ”Greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare!”

astăzi, 13:15
332

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ...

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
35

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...