Botoşănenii de la Tehnic Asist vor construi Centura Bârlad

In ultimii ani, compania botosaneana Tehnic Asist  a fost angrenata in lucrari mari de infrastructura rutiera si aeriana, finalizand proiecte de investitii in aeroporturile din Suceava, Tulcea si Satu Mare sau Aeroportul Otopeni precum si tronsoane de drum importante din Satu Mare sau Botosani.

Botoşănenii de la Tehnic Asist vor construi Centura Bârlad

Compania botosaneana Tehnic Asist (TAS) a castigat lucrarea pentru constructia Centurii Municipiului Bârlad, un proiect de investitii de peste 33 milioane euro si cu un termen de executie de 30 luni. Tot in aceasta perioada au fost castigate si alte licitatii, portofoliul de lucrari ridicandu-se la peste 103 mil euro, proiectele urmand a se desfasura in judetele Bistrita (modernizare DJ 172D – ocolitor Lac Colibita), Satu Mare (covoare asfaltice si intretinere drumuri nationale) sau Bucuresti (furnizari mixturi asfaltice pentru lucrari de intretinere drumuri – 3 ani).

Ofertantul desemnat câștigător pentru “Proiectare si executie Varianta de ocolire a Municipiului Barlad” a fost ASOCIEREA S.C. TEHNIC ASIST S.R.L. - S.C. TASS INFRA LOGISTIC S.R.L., având preţul de 132 milioane de lei fără TVA și un punctaj total de 100 de puncte, din care 60 de puncte pentru componenta financiară și 40 de puncte pentru componenta tehnică, se arată într-un comunicat al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

In ultimii ani, TAS a fost angrenata in lucrari mari de infrastructura rutiera si aeriana, finalizand proiecte de investitii in aeroporturile din Suceava, Tulcea si Satu Mare sau Aeroportul Otopeni precum si tronsoane de drum importante din Satu Mare sau Botosani.

Astfel, in perioada urmatoare, compania este implicata in finalizarea lucrarilor de la tronsonul de 29 km dintre Moisei si Borsa, sau modernizarea celor 49 km din DJ 193A din Satu Mare, precum si reparatii curente in pistele Aeroportului Henri Coanda Bucuresti.

In premiera pentru piata locala de constructii, Tehnic Asist a recurs in acest an la suplimentarea de personal prin aducerea de muncitori calificati din Vietnam, prin intermediul unei firme specializate de recrutare, urmand ca la finalul acestei saptamani numarul lor sa se dubleze, ajungand astfel la un total de 60 lucratori, si sa fie directionati catre santierul din zona Borsa.

(foto Arena Construct)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
631

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
1946

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...

Cei care au atacat-o vineri pe jandarmerita ar fi ultrasi din galeria unei echipe de fotbal bucurestene

Duminică, 12 August 2018
1099

Cei doi care au fost retinuti de autoritati pe motiv ca au batut crunt o jandarmerita la protestul diasporei, de vineri, din Piata Victoriei, sunt membri ai unei galerii de fotbal bucurestene, mai cun...