Botoșănean premiat la Gala Tineri manageri de top!

"Este complicat să faci business naţional din Botoşani, din punctul de vedere al mentalităţii", spune tânărul manager.

Botoșănean premiat la Gala Tineri manageri de top!

Într-o seară (prea) călduroasă de iunie, Business Magazin i-a adus laolaltă pe cei mai importanţi tineri manageri din România, sărbătorind excelenţa celor care vor da formă şi substanţă mediului românesc de afaceri în anii ce vin.

Gala Business Magazin pentru Tineri manageri de top, ajunsă la a 13-a ediţie, s-a dovedit a fi cu noroc pentru 100 de antreprenori şi manageri. Evenimentul desfăşurat la Radisson Blu a avut în centru conceptul de iManager – lider în era tehnologiei.

Primul care a urcat pe scenă a fost Cristian Hostiuc, directorul editorial al Business Magazin, care a vorbit despre importanţa noii generaţii în peisajul actual de business. „Trăiţi o perioadă extraordinară, o să vă amintiţi la pensie despre cum a fost acest lung drum – sau scurt drum –  al vieţii voastre economice şi al vieţii voastre profesionale. Noi suntem memoria vie a ceea ce se întâmplă în economie, suntem cronicarii vremurilor, vedem cum creşteţi, vedem cum vă prăbuşiţi, iar bucuria noastră şi la creştere, şi la cădere este de a scrie povestea voastră”, a spus Cristian Hostiuc.

Printre tinerii premiați s-a numărat și botoșăneanul Vlad Valeriu Iftime, director general la Vestra Industry, care a mărturisit că „este complicat (să faci business naţional din Botoşani – n.red.) din punctul de vedere al mentalităţii – ai un anumit  handicap de provincie pe care trebuie să îl depăşeşti”.

În ceea ce priveşte impactul tehnologiei asupra domeniului său de activitate,

Vlad Valeriu Iftime crede că automatizarea proceselor uşurează munca şi creează un mediu de lucru mult mai sigur. „În următorii 10 ani, în domeniul nostru, al furnizorilor de echipamente, cred că partea de servicii va creşte foarte mult”, a mai spus Vlad Valeriu Iftime.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

LUNI: Județul Botoșani, sub atenționare de COD GALBEN!

Duminică, 23 Septembrie 2018
2893

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de tip COD GALBEN, valabilă luni, 24 septembrie, între orele 10.00 - 23.00, zonele afectate fiind Oltenia, Moldov...

Loc de dat cu… EPIGRAMA (VII)

Duminică, 23 Septembrie 2018
386

La 24 septembrie 1948, se naşte la Botoşani distinsul istoric şi publicist IONEL BEJENARU. Ataşat spaţiului botoşănean, l-a gratulat cu  peste 15 lucrări de o ţinută ştiinţifică...

Jandarmi huiduiți la un meci după ce au cerut înlăturarea unor bannere cu mesajul "Moldova vrea autostradă"

Duminică, 23 Septembrie 2018
343

Suporterii ieseni au afisat la meciul de fotbal Poli Iasi - Dinamo, de vineri seara, bannere cu mesajele "Moldova vrea autostrada" si "Moldova cere echitate si respectarea drepturilor&q...