Botoșănean premiat la Gala Tineri manageri de top!

"Este complicat să faci business naţional din Botoşani, din punctul de vedere al mentalităţii", spune tânărul manager.

Botoșănean premiat la Gala Tineri manageri de top!

Într-o seară (prea) călduroasă de iunie, Business Magazin i-a adus laolaltă pe cei mai importanţi tineri manageri din România, sărbătorind excelenţa celor care vor da formă şi substanţă mediului românesc de afaceri în anii ce vin.

Gala Business Magazin pentru Tineri manageri de top, ajunsă la a 13-a ediţie, s-a dovedit a fi cu noroc pentru 100 de antreprenori şi manageri. Evenimentul desfăşurat la Radisson Blu a avut în centru conceptul de iManager – lider în era tehnologiei.

Primul care a urcat pe scenă a fost Cristian Hostiuc, directorul editorial al Business Magazin, care a vorbit despre importanţa noii generaţii în peisajul actual de business. „Trăiţi o perioadă extraordinară, o să vă amintiţi la pensie despre cum a fost acest lung drum – sau scurt drum –  al vieţii voastre economice şi al vieţii voastre profesionale. Noi suntem memoria vie a ceea ce se întâmplă în economie, suntem cronicarii vremurilor, vedem cum creşteţi, vedem cum vă prăbuşiţi, iar bucuria noastră şi la creştere, şi la cădere este de a scrie povestea voastră”, a spus Cristian Hostiuc.

Printre tinerii premiați s-a numărat și botoșăneanul Vlad Valeriu Iftime, director general la Vestra Industry, care a mărturisit că „este complicat (să faci business naţional din Botoşani – n.red.) din punctul de vedere al mentalităţii – ai un anumit  handicap de provincie pe care trebuie să îl depăşeşti”.

În ceea ce priveşte impactul tehnologiei asupra domeniului său de activitate,

Vlad Valeriu Iftime crede că automatizarea proceselor uşurează munca şi creează un mediu de lucru mult mai sigur. „În următorii 10 ani, în domeniul nostru, al furnizorilor de echipamente, cred că partea de servicii va creşte foarte mult”, a mai spus Vlad Valeriu Iftime.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Funcţie de conducere a IJSU Botoşani, ocupată prin concurs

Vineri, 16 Noiembrie 2018
539

Colonelul Dan Decebal Murariu a obţinut nota finală 8,90 la concursul pentru ocuparea postului de prim adjunct al inspectorului şef al IJSU, organizat de structura centrală.Urmează ca ofiţer...

Copii născuţi înainte de termen, sărbătoriţi la Maternitate- FOTO

Vineri, 16 Noiembrie 2018
711

Au fost momente emoţionante astăzi în maternitatea botoşăneană, unde a fost "vernisată" o expoziţie foto unică şi a avut loc o întâlnire cu micuţii care au venit ...

Liviu Ciubotariu, noul antrenor principal al FC Botoșani

Vineri, 16 Noiembrie 2018
463

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a semnat pe un an și jumătate cu FC Botoșani și se întoarce în fotbalul românesc după o perioadă de trei ani și jumătate &icir...