Botoșănean premiat la Gala Tineri manageri de top!

"Este complicat să faci business naţional din Botoşani, din punctul de vedere al mentalităţii", spune tânărul manager.

Botoșănean premiat la Gala Tineri manageri de top!

Într-o seară (prea) călduroasă de iunie, Business Magazin i-a adus laolaltă pe cei mai importanţi tineri manageri din România, sărbătorind excelenţa celor care vor da formă şi substanţă mediului românesc de afaceri în anii ce vin.

Gala Business Magazin pentru Tineri manageri de top, ajunsă la a 13-a ediţie, s-a dovedit a fi cu noroc pentru 100 de antreprenori şi manageri. Evenimentul desfăşurat la Radisson Blu a avut în centru conceptul de iManager – lider în era tehnologiei.

Primul care a urcat pe scenă a fost Cristian Hostiuc, directorul editorial al Business Magazin, care a vorbit despre importanţa noii generaţii în peisajul actual de business. „Trăiţi o perioadă extraordinară, o să vă amintiţi la pensie despre cum a fost acest lung drum – sau scurt drum –  al vieţii voastre economice şi al vieţii voastre profesionale. Noi suntem memoria vie a ceea ce se întâmplă în economie, suntem cronicarii vremurilor, vedem cum creşteţi, vedem cum vă prăbuşiţi, iar bucuria noastră şi la creştere, şi la cădere este de a scrie povestea voastră”, a spus Cristian Hostiuc.

Printre tinerii premiați s-a numărat și botoșăneanul Vlad Valeriu Iftime, director general la Vestra Industry, care a mărturisit că „este complicat (să faci business naţional din Botoşani – n.red.) din punctul de vedere al mentalităţii – ai un anumit  handicap de provincie pe care trebuie să îl depăşeşti”.

În ceea ce priveşte impactul tehnologiei asupra domeniului său de activitate,

Vlad Valeriu Iftime crede că automatizarea proceselor uşurează munca şi creează un mediu de lucru mult mai sigur. „În următorii 10 ani, în domeniul nostru, al furnizorilor de echipamente, cred că partea de servicii va creşte foarte mult”, a mai spus Vlad Valeriu Iftime.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Protest al salariaților din Sport și Tineret, la Botoșani și în toată țara. Ce revendică!

astăzi, 14:19
51

In repetate randuri, Sindicatul National Sport si Tineret a adus la cunostinta conducerii ministerului ca problemele de natura salariala sunt grave si ca trebuie gasite solutii in vederea inlaturarii ...

ALERTĂ METEO: Cod Galben în județul Botoșani până la 15.00!

astăzi, 13:45
469

Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționare de tip COD GALBEN până la ora 13:30, pentru mai multe localități din județul Botoșani. Aici se vor semnala...

Lecție de viață. Un biciclist rănit a fost ținut în viață de un câine maidanez! FOTO

astăzi, 13:40
725

Un bărbat care a căzut în timp ce mergea cu bicicleta în zona montană și nu a mai putut să se miște a fost ajutat de un câine care a venit și l-a încălzit cu propriul c...