ANAF: Unde se depune Declaratia Unică!

Contribuabilii care depun electronic Declaratia Unică beneficiază de bonificatia de 5% din impozitul pe venit plătit integral până la 15 martie 2019 inclusiv, reprezentând obligatiile fiscale anuale pentru anul 2018. O bonificaţie de 5% se acordă, de asemenea, şi pentru contributiile sociale datorate potrivit legii.

ANAF: Unde se depune Declaratia Unică!
Pentru a simplifica completarea si depunerea online a Declaratiei Unice, Ministerul Finantelor Publice - ANAF pune la dispozitia contribuabililor o aplicatie informatică dedicată, care poate fi accesată la adresa https://declunica.anaf.ro/. 
 
Declaratia Unică se poate completa si depune de la adresa https://declunica.anaf.ro/ dacă se utilizează numele de utilizator si parola contului personal din Spatiul Privat Virtual.
 
Se recomandă utilizarea din timp a aplicatiei dedicate completării si depunerii online a Declaratiei Unice, pentru a se evita îngreunarea procedurii de depunere de către un număr mare de utilizatori înregistrari simultan în sistem.
 
Contribuabilii care depun electronic Declaratia Unică beneficiază de bonificatia de 5% din impozitul pe venit plătit integral până la 15 martie 2019 inclusiv, reprezentând obligatiile fiscale anuale pentru anul 2018. O bonificaţie de 5% se acordă, de asemenea, şi pentru contributiile sociale datorate potrivit legii. (Comunicat de presa)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția de grafică ”Biserici şi mănăstiri din Moldova medievală” va fi vernisată la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:28
6

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii Mihai Eminescu, instituție din subordinea Consiliului Județean Botoșani, vă invită luni, 22 aprilie 2024, ora 12:00, la vernisajul expozi...

A plătit 2.000 de lei după ce a refuzat să achite taxa pentru toaletă într-o autogară din Botoșani!

astăzi, 11:46
114

Deoarece apelantul reclama producerea unei stări conflictuale, operatorul 112 a direcționat un echipaj de jandarmerie în vederea aplanării acesteia și luării măsurilor legale.Jandarmii...

Un nou proiect transfrontalier pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:43
87

Consiliul Județean Botoșani a depus spre finanțare europeană un nou proiect transfrontalier, Este vorba de proiectul „Creșterea absorbției fondurilor UE prin consolidarea capacității ins...