Administratorul unei firme, pus la plată chiar de către societatea pe care a condus-o
BOTOSANI

Administratorul unei firme a fost dat în judecată chiar de către firma pe care a condus-o, pentru neîndeplinirea sarcinilor pe care le avea prin mandatul semnat. 

Administratorul unei firme, pus la plată chiar de către societatea pe care a condus-o

Societatea Dadom Saluser SRL a deschis o acţiune la Judecătoria Botoşani prin care solicită despăgubiri de la fostul administrator al firmei, Carmen R., pentru deficienţe în actul de administrare.

Femeia a fost numită administrator al firmei, în 2013, pentru o perioadă de cinci ani, însă după doi ani a renunţat. 

Reprezentanţii societăţii spun că la plecare nu a predat administratorului statutar documentele contabile pentru a se putea descărca de mandat, nu a depus declaraţiile fiscale, nu a eliberat bonuri fiscale pentru serviciile prestate, nu a înregistrat veniturile obţinute în contabilitate. După plecarea acesteia, societatea şi-a suspendat activitatea, fiind autorizată pentru activităţi în sănătatea umană. 

Judecătorii Judecătoriei Botoşani au declinat competenţa de soluţionare judecătorilor de la Tribunalul Botoşani. 

"Admite excepţia necompetenţei materiale invocată din oficiu. Declină competenţa de soluţionare a cererii formulată de Dadom Saluser S.R.L.-D în contradictoriu cu pârâta R. C., în favoarea Tribunalului Botoşani. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică", se arată în motivarea magistraţilor. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
480

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
64

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
81

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...