Un copil de 13 ani din Botoșani caută ajutor pe internet

Un copil de 13 ani din Botoșani caută ajutor pe internet

Un băiat în vârstă de 13 ani din Botoșani cere ajutor pe rețele de socializare. Deși nu este la prima postare și nu se știe cât de real este cazul său, povestea băiatului ar trebui luată în serios și cercetată de instituțiile abilitate.

Și asta pentru că nu este nici normal și nici firesc ca un copil să ceară ajutor semenilor pentru el și frații lui sau să  fie forțat de părinți sau de altcineva să cerșească.

Băiatul spune că are 13 ani, tatăl său este la muncă iar mama lucrează „cu ziua” și cere haine pentru el și frații lui la început de an școlar.

“Bună ziua! Mă numesc Mihăiță, am 13 ani iar tatăl meu este la munca și mama mea lucrează cu ziua. Vă rog frumos dacă poate și pe mine să mă ajute cineva cu niște hăinuțe și papucei mărimea 40 și niște haine și papuci pentru frații mei. Mai am trei frățiori cu vârsta de 6 ani, 8 ani și 10 ani,  două fete și doi băieți.  Suntem necăjiți și începe școală iar mama nu are cele necesare.

 Mai am o sora de 20 de ani dar ne ajuta și ea cu ce poate. Lucrează cu ziua în sat și banii care îi câștiga îi dă mamei sa cumpere de mâncare. Nu pot da mai multe detalii, nu vreau să râdă colegii de mine. Dacă vreți, puteți să mă sunați direct pe cameră să vedeți dovezi. Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, este mesajul transmis pe un grup de socializare de Mihai Alexandru Angel.

“Merită ajutat... mi-a spus soțul că avea o bucurie în suflet când i-a dat pachețelul de la noi...”, scria și o mămică din Botoșani, fără însă a face mai multe comentarii.

 

Spune-ne opinia ta