Un centru de zi pentru copiii cu dizabilități din Botoșani are nevoie de ajutor

Un centru de zi pentru copiii cu dizabilități din Botoșani are nevoie de ajutor

Centrul de zi pentru copiii cu dizabilități „Girotondo” din Botoșani solicită ajutor în vederea achiziționării unui elevator cu șenile pentru urcatul sau coborâtul scărilor. Dispozitivul medical este destinat transportul copiilor cu probleme locomotorii, iar valoarea sa este de 16.000 lei.

Centrul oferă servicii de recuperare specific copiilor cu diferite dizabilități: autism, sindrom Down, ADHD, tulburări de dezvoltare și învățare, deficiențe locomotorii, cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani, care provin din familii defavorizate, aflate în situații de risc social.

Totodată, în cadrul asociației funcționează servicii de cantină socială și Grădinița cu program prelungit „Girotondo”, care acordă servicii sociale și servicii de educație copiilor ce provin din familii aflate în situații vulnerabilitate.

„În acest sens, ne vedem nevoiți să facem un apel de solidaritate către membrii comunității, cu rugămintea de a fi sprijiniți în achuziziționarea unui elevator cu șenile. Prin contribuția dumneavoastră, susțineți în mod direct cauza noastră și munca specialiștilor din cadrul centrului în procesul de recuperare, integrare socio-școlară și familială, îmbunătățind calitatea vieții copiilor cu dizabilități”, au transmis reprezentanții Centrului de zi pentru copiii cu dizabilități „Girotondo” din Botoșani.

Persoanele care doresc să îi susțină în realizarea acestui demers, sunt rugați să doneze în contul deschis la BCR Botoșani, reprezentat prin Președintele Asociației, Camilla Scarongella.

Cont IBAN: RO59 RNCB 0041 0412 1027 0001

CUI: NR. 13680839

(Anca Savel)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
271

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
321

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
449

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...