Sute de oameni au participat la spectacolul caritabil de la „Cornișa” (video)

Sute de oameni au participat la spectacolul caritabil de la „Cornișa” (video)

Sute de oameni au venit să doneze pentru Florinel și familia lui, dar și să se bucure de spectacolul oferit în mod voluntar de către renumiți artiști, duminică, în Amfiteatrul Parcului de Agrement „Cornișa” din Botoșani. Evenimentul caritabil a fost pus la cale de către două cântărețe cunoscute și reușit cu implicarea a zeci de oameni. Totul, pentru ridicarea unei case pentru cinci copii crescuți de către bunici, micuți a căror mamă muncește în Germania, de când tatăl i-a părăsit.

Spectacolul a debutat la ora 15:00, în prezența lui Florinel, un elev de 9 ani premiant și campion desemnat în numeroase competiții sportive, cu rezultate lăudabile la școală, precum și a două surori mai mici ai acestuia și a bunicii, cea din urmă fiind emoționată până la lacrimi de prezentarea cazului lor. Florinel se ocupă îndeosebi de îngrijirea surorilor gemene, care au numai 2 ani, întrucât bunica este bolnavă, iar bunicul muncește cu ziua pentru a degreva eforturile mamei aflată la distanță. Cei șapte membri ai familiei își duc din greu traiul în comuna Dobârceni.

Evenimentul a adunat circa 400 de oameni, iar suma reprezentată de biletele puse la dispoziție va fi direcționată către finalizarea unei locuințe pentru familia Baștic.

Cele care au avut inițiativa, au organizat și au moderat spectacolul, sunt îndrăgitele artiste Iustina Irimia şi Mariana Ichim. Pe scenă au evoluat de la „Fetele din Botoșani”, Cornelia Ciobanu, Dan Doboș, Angelica Flutur, Loredana Călin, Sorin Filip, Constantin Bahrin, Constantin Petrescu, Andreea Chisăliţă, Grigore Gherman, Andra Matei, Andrei Bălan, Diana Sârbu, Laura Oltean, Teodor Gireadă și Corul Misionar al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei „Sfântul Ioan Iacob Hozevitul” și până la Ion Paladi, care a venit din Republica Moldova voluntar pentru a ajuta familia din Dobârceni.

Prin acest spectacol, s-au strâns peste 17.000 de lei.

„Având în vedere că este pandemie, suma e foarte bună. Toată lumea s-a declarat mulțumită, iar acesta este un ajutor nesperat pentru familie”, a punctat Daniel Câșlariu, fondatorul „Grupului Civic”.

Fiecare spectator a primit gratuit o apă și mască, din partea organizatorilor.

Detalii despre familie, în video:






 

 

 

Spune-ne opinia ta